Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Χωρισμός βόμβα στην οικογένεια Kardashian! Τα δημόσια σχόλια και το άδειασμα

Χωρισμός βόμβα στην οικογένεια Kardashian! Τα δημόσια σχόλια και το άδειασμα

Ζουν ξανά το δράμα τους στην οικογένεια Kardashian. Η Kourtney Kardashian χώρισε με τον Younes Bendjima μετά από δυο χρόνια σχέσης προκαλώντας έκπληξη τόσο στην οικογένειά της όσο και στους θαυμαστές

της.Η μεγαλύτερη αδελφή της διάσημης οικογένειας και το μοντέλο έκαναν διακοπές στην Ευρώπη όταν ξαφνικά αποφάσισαν να δώσουν τέλος στη σχέση τους. Σύμφωνα μάλιστα με τις πρώτες πληροφορίες από το TMZ, ο χωρισμός τους δεν ήταν ομαλός.

Η 39χρονη και ο 25χρονος είχαν γνωριστεί πριν δυο χρόνια στην εβδομάδα μόδας στο Παρίσι και η έλξη ανάμεσά τους ήταν φανερή από την πρώτη στιγμή.

Εντύπωση επίσης προκάλεσε η στάση που κράτησε ο Younes Bendjima αμέσως μετά το χωρισμός τους. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο νεαρός Γάλλος δεν έμεινε για πολύ single αφού αμέσως ξεκίνησε να βγαίνει με μια άλλη κοπέλα. Σύμφωνα βέβαια με τα λεγόμενα του 25χρονου, αυτή η είδηση είναι ψευδής, αφού ο ίδιος ισχυρίζεται πως μετά το χωρισμό του πήγε διακοπές με τους φίλους του.

Άγριος καβγάς ανάμεσα στις Kardashians: Ποιες αδερφές αντάλλαξαν βρισιές;
Και ενώ μέχρι στιγμής η Kourtney έχει επιλέξει να κρατήσει σιγή ιχθύος δεν ισχύει το ίδιο και για τις αδελφές της. Τόσο η Kim όσο και η Khloe Kardashian σχολίασαν με ειρωνικό τρόπο τη στάση του Younes Bendjima μετά το χωρισμό και μάλιστα δημόσια, σε σχόλια κάτω από ένα ειδησεογραφικό account. «Ταξίδι για αγόρια», έγραψε η Kim με τον πινόκιο να συνοδεύει τη λεζάντα της και «Τα έχουμε ξανά ακούσει αυτά» η Khloe.
Για να δούμε η Kourtney θα ακολουθήσει το παράδειγμα των αδελφών της;

Να θυμίσουμε επίσης πως η Kourtney Kardashian έχει τρία παιδιά με τον Scott Disick με τον οποίο διατηρούσε δεσμό 9 χρόνια χωρίς όμως να έχουν παντρευτεί.

Last modified on 09/08/2018

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr