Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Τζολί εναντίον Πιτ: Δεν το λες και βελούδινο διαζύγιο

Τζολί εναντίον Πιτ: Δεν το λες και βελούδινο διαζύγιο

Κι άλλα προβλήματα έρχονται να φέρουν νέα σύννεφα στο δικαστικό σίριαλ «Μπραντζελίνα», καθώς όπως όλα δείχνουν, το διαζύγιο των δύο σταρ, μόνο συναινετικό δεν θα είναι τελικά.

 

Η νέα διαμάχη έχει και πάλι επίκεντρο τα παιδιά του πρώην ζευγαριού. Η Αντζελίνα Τζολί κινήθηκε χθες Τρίτη 7 Αυγούστου 2018 προς την οριστικοποίηση του διαζυγίου της από τον Μπραντ Πιτ, με τον οποίο αν και είναι σε διάσταση εδώ και δύο χρόνια δεν έχουν επισημοποιήσει τον χωρισμό τους.

Ο δικηγόρος της Τζολί προσέφυγε σε δικαστήριο του Λος Αντζελες ζητώντας του να οριστικοποιήσει το διαζύγιο μέσα στο 2018, όπως αναφέρουν και πολλά ξένα δημοσιεύματα. Στο έγγραφο που κατατέθηκε στο δικαστήριο, η αμερικανίδα ηθοποιός καταγγέλλει ότι ο Πιτ «δεν πληρώνει σημαντική διατροφή για τα παιδιά» από τότε που είναι σε διάσταση και παρόλο που έχει γίνει σχετικός διακανονισμός, οι καταβολές της διατροφής «δεν γίνονται τακτικά».

Η Τζολί υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τον Πιτ τον Σεπτέμβριο του 2016, τερματίζοντας τον γάμο τους που κράτησε δύο χρόνια, ενώ συνολικά η σχέση τους είχε διάρκεια μία δεκαετία, κάνοντας το ζευγάρι σε ένα από τα πιο ισχυρά και δημοφιλή στην ιστορία του Χόλιγουντ.

Μαζί έχουν έξι παιδιά -υιοθετημένα και βιολογικά- και η Τζολί ζητεί τη βασική επιμέλειά τους. Η Μίντι Νίμπι, εκπρόσωπος της ηθοποιού, δήλωσε χθες ότι η προσφυγή στο δικαστήριο έχει στόχο «να θέσει ένα τέρμα στον γάμο με έναν τρόπο που να ξεκαθαρίσει τον δρόμο για το επόμενο στάδιο της ζωής τους και να επιτρέψει σε εκείνη (σ.σ. τη Τζολί) και τον Μπραντ να δεσμευθούν ξανά ως αφοσιωμένοι γονείς στα παιδιά τους». Από την πλευρά του Μπραντ Πιτ, δεν υπάρχει μέχρι στιγμής κάποιο σχετικό σχόλιο.

Η αίτηση διαζυγίου, στην οποία η ηθοποιός επικαλέστηκε αγεφύρωτες διαφορές, προκάλεσε μια έντονη διαμάχη για την επιμέλεια των παιδιών, στη διάρκεια της οποίας οι αρμόδιες αρχές διεξήγαγαν έρευνα εις βάρος του Πιτ, καθώς υπήρχαν καταγγελίες για κακοποίηση των παιδιών του. Ωστόσο δεν βρέθηκαν ποτέ στοιχεία που να στηρίζουν αυτούς τους ισχυρισμούς.

Οι τελικοί όροι για την επιμέλεια των παιδιών δεν έχουν ακόμη οριστεί.

Ο Μπραντ Πιτ είχε δηλώσει σε συνέντευξή του πέρυσι ότι έχει σταματήσει να πίνει και βλέπει ψυχολόγο, ενώ πρόσθεσε ότι τόσο εκείνος όσο και η Τζολί συμφώνησαν να βάλουν στην άκρη «το βιτριολικό μίσος» τους και να συνεργαστούν για να λύσουν τις διαφορές τους.

Πολύ συχνά, ύστερα από ένα φλογερό πάθος, έρχεται ένα ισοδύναμο μίσος.

Last modified on 09/08/2018

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr