Print this page
Λάσκαρη & Λυκουρέζος: Ο λόγος που δεν υπάρχουν φωτογραφίες από τον γάμο τους

Λάσκαρη & Λυκουρέζος: Ο λόγος που δεν υπάρχουν φωτογραφίες από τον γάμο τους

Σχεδόν ένας χρόνος έχει περάσει από την ημέρα που η Ζωή Λάσκαρη «έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή.Η σπουδαία Ελληνίδα ηθοποιός άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 72 ετών, στο σπίτι της στο Πόρτο Ράφτη,

βυθίζοντας σε θλίψη την οικογένειά της και τον καλλιτεχνικό χώρο.Με αφορμή τον ένα χρόνο από τον θάνατό της, το περιοδικό Down Town φιλοξενεί ιστορίες για την Ζωή Λάσκαρη, όπου έχουν καταγραφεί σε εφημερίδες της εποχής.

Μία από αυτές τις ιστορίες είναι ο γάμος της Ζωής με τον καταξιωμένο ποινικολόγο Αλέξανδρο Λυκουρέζο και γιατί ποτέ δεν έχουμε δει φωτογραφίες από εκείνη την ημέρα.

Όπως διαβάζουμε στο περιοδικό, δεν έχει δημοσιευτεί ούτε μία φωτογραφία από τον γάμο της Ζωής με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο. Και αυτό γιατί δεν υπάρχει.

Παντρεύτηκαν στο Μετόχι του Πανάγιου Τάφου, χωρίς φωτογράφους και χωρίς ρεπόρτερ. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εποχής, παρόντες ήταν μόνο ο αδερφός και η μητέρα του Λυκουρέζου και από την πλευρά της Ζωής, μόνο η κόρη της Μάρθα. Ήταν επιλογή τους να μην φωτογραφήσουν τίποτα από εκείνη την μέρα. Ακόμα και τα παιδιά του Αλέκανδρου από τον πρώτο του γάμο με την Αλίσια Κοριολάνο, ο Ιάσονας και η Μαρίνα, έλειπαν.

Last modified on 09/08/2018

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr