Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Ζήσαμε να το δούμε κι αυτό: Παίκτης του Power of Love κατεβαίνει υποψήφιος στις εκλογές

Ζήσαμε να το δούμε κι αυτό: Παίκτης του Power of Love κατεβαίνει υποψήφιος στις εκλογές

Τον γνωρίσαμε μέσα από το Power of Love και έφτασε στον τελικό του παιχνιδιού. Παρόλα αυτά δεν κατάφερε να κατακτήσει την πρωτιά. Ο χαρακτήρας του ήταν άκρως αμφιλεγόμενος και τα ξεσπάσματα των νεύρων του, ήταν ιδιαίτερα συχνά.

 

Ο λόγος για τον Σωκράτη Ελ Γκαμαλί. Ο παίκτης του Power Of Love αγαπήθηκε και μισήθηκε όσο λίγοι. Όλα όσα είπε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού ήταν μάλλον υπερβολικά. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο, ότι κατέληξε να μείνει «μόνος» του στον τελικό!

Κι όμως ο Σωκράτης πρόκειται να βρεθεί υποψήφιος για το Δήμο Ζωγράφου. Ποιος να περίμενε ότι από το Power of Love θα έβγαιναν και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι;

«Φίλοι μου αγαπημένοι , είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω την οριστικοποίηση της συμμετοχής μου στο ψηφοδέλτιο της παράταξης “ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ” για τον δήμο Ζωγράφου !! Ο λόγος της απόφασης μου αυτής είναι η αγάπη μου για τον δήμο αυτόν που μεγάλωσα και διαμένω , η αγάπη και ο σεβασμός για τους συνανθρώπους μου , το σχέδιο της παράταξης αλλά και η αποστασιοποίηση της από κομματικές κατευθύνσεις !! #Με ειλικρίνεια και διαφάνεια», έγραψε κάνοντας την ανακοίνωσή του.

Last modified on 01/11/2018

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr