Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Πρώην παίκτρια του My Style Rocks δηλώνει: «Η Κωνσταντίνα ως παρουσιάστρια θέλει λίγο δουλίτσα»

Πρώην παίκτρια του My Style Rocks δηλώνει: «Η Κωνσταντίνα ως παρουσιάστρια θέλει λίγο δουλίτσα»

Η Τάμτα Μαστοράκη η οποία απασχόλησε το τηλεοπτικό κοινό με το στιλ της και την εξέλιξή της στο My Style Rocks, δεν άντεξε από την πίεση και τα πισώπλατα μαχαιρώματα, όπως υποστήριξε στο παιχνίδι, και αποχώρησε οικειοθελώς.

 

Τάμτα Μαστοράκη: Η πρώτη της ανάρτηση μετά την αποχώρηση από το My Style Rocks.Η Τάμτα μιλώντας λίγες μέρες πριν στην εφημερίδα Espresso αποκάλυψε την άγνωστη σχέση της με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αλλά δε δίστασε να σχολιάσει, όχι και τόσο θετικά, τις ικανότητες της τελυταίας στην παρουσίαση.

«Κατά τη γνώμη μου, η Κωνσταντίνα είναι πάρα πολύ καλή ως χαρακτήρας. Την ξέρω πολλά χρόνια, από την εποχή που ήμασταν στο πρακτορείο της Κρίστι. Έχουμε συνεργαστεί ως μοντέλα στο παρελθόν και μια χρονιά έχουμε κάνει και διακοπές μαζί στη Ρόδο. Με θυμήθηκε και με γνώρισε όταν με είδε στο παιχνίδι. Μου αρέσει. Είναι πολύ γλυκιά κοπέλα και αυτό βγαίνει νομίζω και στην τηλεόραση. Όμως, ως παρουσιάστρια θέλει λίγο δουλίτσα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Last modified on 06/11/2018

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr