Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

«Είχα παραμορφωθεί και η Μπήλιω Τσουκαλά μου είπε: “ Δεν λέμε για αρρώστιες στην τηλεόραση”»

«Είχα παραμορφωθεί και η Μπήλιω Τσουκαλά μου είπε: “ Δεν λέμε για αρρώστιες στην τηλεόραση”»

Απίστευτη εξομολόγηση στην εκπομπή «Το Πρω1νό». Πασίγνωστη τραγουδίστρια έδωσε συνέντευξη και μίλησε για τη δύσκολη στιγμή που είχε αντιμετωπίσει με την υγεία της.

 

Ο λόγος για την Αφροδίτη Μάνου που μιλά σπάνια στην τηλεόραση. Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και την απίθανη ατάκα που της είπε η Μπήλιω Τσουκαλά όταν ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της στην ΕΡΤ.

«Κάπου εκεί στα τέλη της δεκαετίας του ’90, εκεί κοντά στο 2000, αρρώστησα με τον θυρεοειδή μου και παραμορφώθηκα. Αυτό το πράγμα μου στοίχισε πάρα πολύ σαν γυναίκα και σαν καλλιτέχνιδα και με έβγαλε έξω από τη δουλειά για ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα μέχρι να ξαναμπορέσω να βρω ποια είμαι, τι είμαι και πώς θα είμαι και όλα αυτά τα πράγματα. Να σας πω όταν το πρωτοείπα αυτό στην Μπήλιω Τσουκαλά σε μια μεσημεριανή εκπομπή μου είπε: «Μην τα λες αυτά! Μην τα λες! Δεν λέμε για αρρώστιες στην τηλεόραση!», είπε χαρακτηριστικά η Αφροδίτη Μάνου.

Δείτε το βίντεο.

 

Last modified on 04/12/2018

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr

Media