Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Η ερωτική εξομολόγηση της Georgina Rodriguez για τον Cristiano Ronaldo

Η ερωτική εξομολόγηση της Georgina Rodriguez για τον Cristiano Ronaldo

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εφημερίδα «Sun» παραχώρησε η σύντροφος του Cristiano Ronaldo, Georgina Rodriguez , η οποία παραδέχτηκε ότι η σχέση με έναν τόσο διάσημο ποδοσφαιριστή δεν είναι

καθόλου εύκολη.Το ζευγάρι είναι μαζί από το 2016 και η 25χρονη πρώην πωλήτρια ρούχων αποκάλυψε ότι ήταν «έρωτας με την πρώτη ματιά».Η Georgina Rodriguez τόνισε ότι είναι απόλυτα ευτυχισμένη και προσπαθεί να κρατά πάντα τη σπίθα του ρομαντισμού αναμμένη, λέγοντας ότι ακόμα και μετά από τόσα χρόνια κοιμάται πάντα μόνο με τα εσώρουχα της.«Αυτό που νιώθω γι’ αυτόν είναι ισχυρότερο από οτιδήποτε άλλο. Μαζί είμαστε πολύ δυνατοί και υπάρχει αμοιβαίος θαυμασμός», δήλωσε και πρόσθεσε: «η αποπλάνηση και η ονειροπόληση είναι πολύ σημαντική.Πάντα κοιμάμαι με εσώρουχα και κυρίως σέξι».

Όταν γνωρίστηκαν οι δυο τους η Georgina δούλευε ως πωλήτρια σε κατάστημα της Gucci και ξανασυναντήθηκαν λίγες ημέρες αργότερα σε μία εκδήλωση του οίκου μόδας.
«Μας δόθηκε η ευκαιρία να μιλήσουμε σε μια πιο χαλαρή ατμόσφαιρα, έξω από το εργασιακό περιβάλλον μου. Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά και για τους δυο», τόνισε η πανέμορφη κοπέλα με την οποία ο Cristiano έχει αποκτήσει ένα κοριτσάκι.

Last modified on 26/08/2019

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr