Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Οι δηλώσεις της Gwyneth Paltrow για τις πλαστικές επεμβάσεις

Οι δηλώσεις της Gwyneth Paltrow για τις πλαστικές επεμβάσεις

H Gwyneth Paltrow παραχώρησε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στη δημοσιογράφο Jenna Lyons στην εκδήλωση New Establishment Summit, μιλώντας μεταξύ άλλων, για την άποψή της αναφορικά με τις πλαστικές

επεμβάσεις.«Ζούμε σε μια εποχή όπου τα πάντα γύρω μας είναι υπέροχα και διαθέσιμα για κάθε γυναίκα, αλλά ακόμη δεν ξέρω πώς αισθάνομαι για όλα αυτά. Έχω το δικαίωμα να κάνω κάποιο face lift ή οτιδήποτε άλλο. Δεν λέω πως δεν θα τo έκανα αλλά ένα μέρος του εαυτού μου έρχεται σε σύγκρουση με κάτι τέτοιο. Παίρνεις μια πραγματικά απίστευτη δύναμη όταν είσαι απλά ο εαυτός σου και δεν κάνεις πλαστικές επεμβάσεις, δεν χάνεις την αισθητική και την θηλυκότητα σου. Αλλά θα δούμε, δεν υπόσχομαι τίποτα».

Όπως αναφέρει η ίδια, «Αν υπάρχει κάτι στον χαρακτήρα μου, που είτε μου έχει φέρει πολλούς μπελάδες, είτε με έχει ταξιδέψει σε απίστευτα μέρη, είναι πως πάντα κάνω αυτό που έχω στο μυαλό μου. Μοιράζομαι πάντα την αλήθεια που έχω μέσα μου και φροντίζω να μην επεμβαίνω στη ροή των πραγμάτων».

Η Gwyneth εξομολογήθηκε παράλληλα πως όταν ξεκίνησε να ιδρύει το wellness website, Goop, έκανε λάθη που της στοίχισαν εκατομμύρια δολάρια, όμως έχει μάθει πολλά μέσα από αυτά. Πλέον, το Goop ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει μια σειρά από επεισόδια στο Netflix με χρήσιμες lifestyle συμβουλές.

Η διάσημη ηθοποιός ήταν επίσης, από τα πρώτα ονόματα που είχαν μιλήσει ανοιχτά για τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις του Harvey Weinstein, ωθώντας και άλλες γυναίκες να το κάνουν.

Πηγή: govastileto.gr

Last modified on 26/10/2019

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr