Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Κώστας Δόξας: Αυτός είναι ο λόγος που έχει διαφορετικό επίθετο από τον αδερφό του Άκη Δείξιμο

Κώστας Δόξας: Αυτός είναι ο λόγος που έχει διαφορετικό επίθετο από τον αδερφό του Άκη Δείξιμο

Ο Κώστας Δόξας και ο αδερφός του Άκης Δείξιμος παραχώρησαν συνέντευξη στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» το πρωί του Σαββάτου.Οι δυο τραγουδιστές αποκάλυψαν πως αν και αδέρφια τα τελευταία 20 χρόνια

έχουν διαφορετικά επίθετα κάτι που ωστόσο δεν ήταν δική τους απόφαση. Όπως είπε ο Κώστας το δικό του επίθετο του το άλλαξαν από την εταιρεία ωστόσο δεν είναι εκείνοι που πολλές φορές τον μπερδεύουν και τον φωνάζουν «Δείξιμο».

Στη συνέχεια, τα δυο αδέρφια αναφέρθηκαν και στη συγγένειά τους με τον σπουδαίο Αντώνη Βαρδή μιας και εκείνος ήταν θείος τους. Όπως είπαν προσπάθησαν να σταθούν αντάξιοι της κληρονομιάς που τους άφησε αν και αυτό είναι εξαιρετικά δύσκολο

«Εκμεταλλευτήκαμε το όνομα του θείου μας γιατί φροντίσαμε να γίνουμε όσο γίνεται καλύτεροι για να τον ‘πλησιάσουμε'. Μεγαλώνοντας με αυτά τα βιώματα, δύσκολο είναι α είσαι αντάξιος και να μπορέσεις να συνεχίσεις αυτό που σου έχει δοθεί από μικρός», είπαν χαρακτηριστικά.

Πηγή: govastileto

Last modified on 17/11/2019

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr