Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Μπέσσυ Μάλφα: Η σχέση με ομοφυλόφιλο, τα εμπόδια στην πορεία των παιδών της και η απιστία (βίντεο)

Μπέσσυ Μάλφα: Η σχέση με ομοφυλόφιλο, τα εμπόδια στην πορεία των παιδών της και η απιστία (βίντεο)

Συνέντευξη στην εκπομπή «Celebrity Life Game» έδωσε η Μπέσυ Μάλφα, και την οποία μπορείτε να απολαύσετε εδώ στο www.bizznews.gr !!Συνέντευξη στην εκπομπή «Celebrity Life Game» και στον Κέν Αλεξανδράτο παραχώρησε η Μπέσυ Μάλφα, η οποία μίλησε για

τα εμπόδια που συνάντησε στην αρχή της καριέρας της.

«Είχα τρελά εμπόδια στο ξεκίνημά μου. Άφωνη με λέγανε, ατάλαντη με λέγανε, κακή χορεύτρια με λέγανε. Πάντα θα βρεθεί κάποιος να σου πει κακά πράγματα.

Εγώ ξέρω ότι είμαι καλή ηθοποιός γιατί με αγαπάω. Και δεν έχει να κάνει με το τι πιστεύει ο κόσμος. Ο κόσμος θα αγαπάει και τον καλό ηθοποιό και τον κακό ηθοποιό, αλλά σημασία έχει με ποιον ταυτίζεται». Η Μπέσυ Μάλφα είπε επίσης ότι φέτος δεν είχε καμία πρόταση για την τηλεόραση, ενώ δήλωσε πως δεν έχει ενημερωθεί για τοYFSF: «Φέτος δεν είχα πρόταση για τηλεόραση. Δεν το γνωρίζω ακόμα, ακούγονται πάρα πολλά. Δεν έχω ενημερωθεί».

Η ίδια παραδέχεται πως θα συγχωρούσε μια απιστία στον σύζυγό της. "Θα προτιμούσα να μην το μάθω αν πήγαινε με άλλη ο Γεράσιμος.

Αν όμως γινόταν, δεν θα τον άφηνα, δεν θα τον χώριζα. Ζούμε είκοσι χρόνια μαζί, είναι το σέξι αγόρι μου, ο πατέρας των παιδιών μου.

0

Δεν θα τα γκρέμιζα όλα για ένα απλό καπρίτσιο! Όχι!". Για πρώτη φορά λέει on camera ότι το όνομα Σκιαδαρέσης έχει σταθεί εμπόδιο στην ώς τώρα καριέρα το παιδιών της που θέλουν να ασχοληθούν με την υποκριτική.

Δείτε το βίντεο με την συνέντευξη στο www.bizznews.gr

 

 

 

 

Last modified on 09/09/2016

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr

Media