Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Άννα Τσιάλτα είσαι: Μία και μοναδική...!

Άννα Τσιάλτα είσαι: Μία και μοναδική...!

1.Θέλω να ξεκινήσουμε την συνέντευξη μας διαφορετικά. Θέλω να μου περιγράψεις για λίγο την Άννα . Ποια είναι η Άννα Τσιάλτα; Η Άννα είναι απλά μια γυναίκα που μεγάλωσε σε μια πολύ όμορφη οικογένεια που δυστυχώς έχασα και τους δυο μου γονείς πολύ νωρίς.

Αυτό λοιπόν με έκανε λίγο πιο σκληρή και λίγο πιο ‘’αντράκι’’ πιάνοντας την ζωή από τα μαλλιά.

Κατά΄τα άλλα είμαι ειλικρινής πολλές φορές μέχρι όσο δεν παίρνει, αλλά αυτό μου αρέσει τελικά γιατί παίρνω την εκτίμηση του κόσμου όταν πρέπει. Δυναμική θα έλεγε κάποιος αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν είμαι γυναίκα ευαίσθητη. Σε γενικές γραμμές είμαι ιδιαίτερη και είμαι αυτό ακριβώς που οι άλλοι αξίζουν. Πιστεύω στην θετική αύρα και τη ενέργεια των ανθρώπων και δεν θέλω καθόλου στην ζωή μου αρνητικούς και μίζερους ανθρώπους. Μακριά από εμένα … Αυτή είναι η Άννα …

2.Πως ξεκίνησες να ασχολείσαι με την δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο;

Ένα όνειρο μεγάλο που για λόγους οικογενειακούς άργησα λίγο. Αλλά όταν κάτι το θέλεις πολύ πάντα γίνετε. Τελείωσα οικονομικά και πολλά χρόνια αργότερα μπήκα στον χώρο της δημοσιογραφίας όπου και θεωρώ πως είναι η δεύτερη μεγάλη μου καψούρα γιατί η πρώτη της ζωής μου είναι η κόρη μου!!

3.Οι δημόσιες σχέσεις πως μπήκαν στην ζωή σου και τί χρειάζεται να έχει ένας άνθρωπος για να κάνει αυτή την δουλειά;

Οι Δημόσιες σχέσεις αν εννοείς της επικοινωνίας είναι αυτές που λόγω της δουλειάς γίνονται. Δεν ήμουν ποτέ καλή στις ψεύτικες δημόσιες σχέσεις και δεν τις κάνω γιατί δεν μπορώ. Μου έρχεται εμετός όταν βλέπω κάτι ψεύτικο η βρώμικο η σε γλυφτρόνι κατάσταση. Εκτιμώ τους ανθρώπους και σέβομαι όλους αρκεί να με σέβονται!

4.Aν σε έβαζαν να επιλέξεις ανάμεσα σε δημοσιογραφία και δημόσιες σχέσεις τι θα επέλεγες και γιατί;

Δεν έχω επιλογή αυτά τα δύο είναι από μόνα τους καλά όταν απλά εσύ μπορέσεις να τα κάνεις καλύτερα.

5.Πως τα περνάτε στο Bizz News και γενικότερα με τα site που συνεργάζεσαι και τα περιοδικά; Είσαι ευχαριστημένη με αυτές τις συνεργασίες;

 

Πάμε πολύ καλά σε όλα τα sites αλλά και στα περιοδικά και με την ευκαιρία αυτή θέλω να πω ένα ευχαριστώ έτσι απλά στον Διευθυντή μου στο ΧΑΙ Παναγιώτη Βαζαίο που τα τελευταία χρόνια έχουμε κάνει μαζί πολλά αποκλειστικά …. Αν και μας σνομπάρουν κάποιοι του χώρου αποδείξαμε πως τελικά οι Άνθρωποι είναι αυτοί που κάνουν τα έντυπα …. Και όχι τα έντυπα τους ανθρώπους. Η εμπιστοσύνη κερδίζετε και αποκτιέται με κόπο και εγώ προσωπικά ότι έχω κάνει το έχω κάνει με πολύ κόπο και δουλειά!!

6.Ποια είναι τα πράγματα που αγαπάς να κάνεις στον ελεύθερο σου χρόνο ;

Να κοιμάμαι …μόνο (γέλια)

Μου αρέσει πολύ ο ύπνος αλλά τώρα τελευταία κάτι μήνες αγάπησα και το pilates

Μην γελάς υπάρχει κάτι τελικά που αγάπησα και έχει σχέση με την γυμναστική. Οφείλετε βέβαια στο γεγονός ότι έχω πολύ καλή γυμνάστρια (σσς… μην της το πείτε Μαρία Γρυπάρη) και με βοήθησε στο να μην τα παρατήσω και να το αγαπήσω. Όπως κατάλαβες δεν μπορώ και πολύ την καταπίεση… με πιάνει κάτι σαν τρέλα!!

7.Τελευταία συνεργάζεσαι με ένα αγαπημένο παιδί, το Θάνο Τζάνη. Μίλησε μας για αυτήν την όμορφη συνεργασία;


Το Θάνο τον ξέρω πολλά χρόνια και είμαστε πολύ καλοί φίλοι. Σαν αδέλφια για να αποφύγω κάτι καλούς συναδέλφους που γράφουν διάφορα. Ο Θάνος είναι ένας καλλιτέχνης που αγαπάει πάρα πολύ αυτό που κάνει … Μαζί λοιπόν αποφασίσαμε να κάνουμε κάποια πράγματα πιο επικοινωνιακά και να δείξει πραγματικά τι φωνάρα είναι !! Τον αγαπώ τον θαυμάζω για πολλά πράγματα που έχει καταφέρει και έχουμε μια σχέση δεμένη με όρκο Σαμουράι !!

Θα είμαι δίπλα του !!!

8.Ποιες διαφορές εντοπίζεις σήμερα, σε σχέση με τις καλές εποχές στα ΜΜΕ;

Πολλές …. Κάποτε ήταν ωραίο να είσαι δημοσιογράφος τώρα είναι καλύτερος αυτός που γλύφει καλύτερα … Να τα λέμε κι αυτά …. Οι καλές εποχές πέρασαν κι αν θέλεις την απόψη μου σε αυτό το κομμάτι δύσκολα θα γυρίσουν πίσω….

 

9.H οικονομική κρίση πόσο σε έχει επηρεάσει και πως νιώθεις με όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας;

Με έχει επηρεάσει πολύ όπως και όλο τον κόσμο. Έχω τακτοποιήσει κάποια πράγματα γιατί ο Μπαμπάς μου τελικά ήτα ν εκατό χρόνια μπροστά αλλά αυτό δεν με αφήνει σε ησυχία. Θεωρώ πως ευκαιρίες υπάρχουν κι όταν γουστάρεις να δουλεύεις βρίσκεις. Όλα τα άλλα είναι απλά φτηνές δικαιολογίες στο να μην δουλεύεις

 

10.Ο κόσμος σήμερα βγαίνει, διασκεδάζει ,στηρίζει καλλιτέχνες; Ποια είναι η γνώμη σου για την διασκέδαση σήμερα και την νυχτερινή ζωή της Αθήνας;

Η νυχτερινή ζωή έχει θέματα αλλά από ότι δείχνουν τα προγράμματα οι Έλληνες διασκεδάζουν. Καμία σχέση με τα παλιά χρόνια αλλά θεωρώ πως όλοι με έξυπνες κινήσεις και αγάπη για όλο αυτό θα τα καταφέρουν και στην κρίση!!

11.Πρόσφατα γνώρισα και την κόρη σου. Πως είναι να είσαι μαμά και επαγγελματίας μαζί και πως είναι η σχέση σου, με την 20χρονη κόρη σου;

Η σχέση μου πια είναι αυτή της μαμάς αλλά και της φίλης Έχω ένα πολύ καλό παιδί μεγαλωμένο με αρχές και την λατρεύω είμαι περήφανη για το παιδί μου και θέλω μόνο να είναι γερό και τυχερό γιατί από μυαλό έχει μπόλικο ….(μοιάζει στην μαμά) γέλια

 

12.Μίλησε μας για το βιβλίο που ετοιμάζεις.

Το βιβλίο …. Μου τι ωραία που ακούγετε

Μια ιδέα που υπήρχε στο μυαλό μου αρκετό καιρό

Ερχόμενη η Αναστασία Κορινθίου στην Αθήνα η γνωστή συγγραφέας και αναλαμβάνοντας την επικοινωνία του Εκδοτικού οίκου ‘’Νίκη’’ του Κου Σμυρνιωτάκη μου είπε …. Θα κάνουμε το βιβλίο με τις ατάκες σου έκδοση ; έμεινα άφωνη … και φώναξα δυνατά ναι θέλω… πόσο μάλλον όταν γνώρισα και από κοντά την Εκδότρια μου Μαρία Καρβέλα και αποκτήσαμε μια εξαιρετική σχέση ..αμέσως (πόσο καταλαβαινόμαστε οι τρεις μας πια)

Όλα αυτά που λέω στην καθημερινότητα μου θα γραφτούν σε ένα βιβλίο που λίγο θα κάνε ‘’Αννα…κατά ‘’ την ζωή κάποιων!!!

Σου έδωσα και τίτλο … είμαι χαρούμενη πολύ γιατί αυτό ήταν όνειρο όπως καταλαβαίνεις και ήρθε μέσα από αυτή την συνεργασία να γίνει αληθινό

Θα είναι έτοιμο αρχές του 2017 και πραγματικά θα κάνουμε ένα μεγάλο πάρτι να το γιορτάσουμε !!

13.Πως βρίσκουμε προσωπικά την Άννα Τσιάλτα;


Ωραία ερώτηση …. Μια χαρά είναι η Άννα Πάντα … Αν εννοείς ερωτευμένη θα σου πώ όχι αλλά έχω μάθει ότι έχει συνωμοτήσει το σύμπαν για να μου στείλει ένα μεγάλο έρωτα…. Προσεχώς λοιπόν θα μάθεις ….

14.Όταν μία σχέση διαλύεται πιστεύεις ότι πρέπει να δίνονται δεύτερες και τρίτες ευκαιρίες;

Κοίτα συνήθως δεν πιστεύω στις δεύτερες και στις τρίτες ευκαιρίες στις σχέσεις γιατί είναι σαν να δίνεις στον άλλον την ευκαιρία να κάνει το λάθος και δεύτερη και Τρίτη φορά το ίσο ισχύει και για εμάς … Τα λάθη είναι ωραία για να πάς παραπάνω … όχι παρακάτω ….

Δεν θα ήθελα λοιπόν να με εκτιμήσει κάποιος όταν φύγω … θα μπορούσε να το κάνει όταν ήμουν εκεί !!

15.Έχεις φίλους μέσα από το χώρο της showbiz; Πόσο σημαντική είναι για εσένα η έννοια της φιλίας γενικότερα;

Έχω πάρα πολλούς γνωστούς μέσα από όλους τους χώρους … και τους αγαπώ και τους εκτιμώ πάρα πολύ και το γνωρίζουν. Όταν δεν εκτιμώ κάποιον να είσαι σίγουρη ότι το ξέρει από την συμπεριφορά μου. Δεν κρύβομαι από κανέναν και είμαι πολύ καθαρή για να φοβάμαι να το δείξω.

Φίλους έχω λίγους και καλούς … Και για μένα η φιλία είναι ιερή λέξη πρέπει κάποιος να την τιμάει φορώντας τα γνωστά παντελόνια!!

 

16.Mία ευχή για το fey’s style;

Τα καλύτερα γιατί όταν αγαπάς κάτι πολύ αξίζεις τα καλύτερα … και το δικό σας σάιτ τα αξίζει γιατί μας έχει κάνει να το αγαπήσουμε πολύ …. Όσο για την Φαίη αυτό που θα ευχηθώ είναι να μείνει πάντα τόσο παιδί μέσα και έξω … ξέρει εκείνη την εννοώ !! Σας αγαπώ και σας ευχαριστώ για την όμορφη κουβέντα μας γιατί ήταν και η πρώτη και η τελευταία συνέντευξη !!!! (γέλια)

photo: Άκης Χρήστου

Η φωτογράφιση έγινε στο Beluga 2ας Μεραρχίας 8-10, Πειραιάς

Last modified on 19/10/2016

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr