Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής εξομολογείται: «Ζήτησα συγγνώμη από τον κόσμο γιατί οι λυγμοί ακούγονταν καθώς τραγουδούσα»

Πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής εξομολογείται: «Ζήτησα συγγνώμη από τον κόσμο γιατί οι λυγμοί ακούγονταν καθώς τραγουδούσα»

Η Σοφία Τουντούρη και η κάμερα της εκπομπής Όλα Καλά τον συνάντησαν με αφορμή τις εμφανίσεις του στην Θεσσαλονίκη.Ο αγαπημένος τραγουδιστής μίλησε για όσα βιώνουν οι καλλιτέχνες και το δύσκολο έργο τους.

Συγκεκριμένα σχολίασαν πως καλούνται να κάνουν τον κόσμο να περάσει καλά, ανεξαρτήτως της δικής του διάθεσης.Ένα προσωπικό του παράδειγμα διηγήθηκε ο Χρήστος Δάντης! Αναλυτικά ανέφερε: «Αυτό δεν παλεύεται, είναι πάρα πολύ δύσκολο. Όταν ο πατέρας μου πέθανε στην Αμερική, έμαθα ότι πεθαίνει μάλλον… Είχε παραγγείλει να ανέβω να το τελειώσουμε παρέα αυτό. Και πήγα στην Αμερική, ταξίδεψα, του έκλεισα τα μάτια. Γύρισα με το επόμενο αεροπλάνο πίσω, ακριβώς μετά την κηδεία. Δηλαδή μέσα σε μια μέρα συνέβησαν αυτά, χωρίς να έχω κοιμηθεί. Κοιμήθηκα 3 ώρες και κατευθείαν πήγα στη δουλειά. Και ήρθε η στιγμή που έπρεπε να τραγουδήσω το «Παλιό μου παλτό». Ήταν πάρα πολύ δύσκολο για μένα. Ζήτησα συγγνώμη από τον κόσμο γιατί οι λυγμοί ακούγονταν καθώς τραγουδούσα».

Δείτε τις δηλώσεις του αναλυτικά, στο βίντεο που ακολουθεί.

Last modified on 30/11/2016

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr

Media