Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος απαντά στον Κωνσταντίνο Βασάλο: Την απάντηση της Φαίης τη στηρίζω απόλυτα

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος απαντά στον Κωνσταντίνο Βασάλο: Την απάντηση της Φαίης τη στηρίζω απόλυτα

Στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου «Όλα λάθος» μίλησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ο οποίος και απάντησε στη φημολογούμενη κόντρα του με τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

 

«Πρώτα από όλα δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον Κωνσταντίνο, τον εκτιμώ για αυτό και τον προσκάλεσα στη συγκεκριμένη ενότητα. Γι’ αυτό έκανα και το αίτημα τόσο νωρίς, κάποια στιγμή λοιπόν, με ρώτησε η επικεφαλής της εκπομπής στο διάλειμμα, και μου απάντησε on air. Εγώ οφείλω να ενημερώσω την ομάδα της εκπομπής και την επικεφαλής μου.

»Ούτε η Φαίη έχει κάτι με τον Κωνσταντίνο, ούτε εγώ… Την απάντηση της Φαίης τη στηρίζω απόλυτα! Είμαι απόλυτα σύμφωνος, όσο κι αν συμπαθώ και εκτιμώ τον Κωνσταντίνο. Δεν θα τον πάρω τηλέφωνο, γιατί δεν έχουμε κάτι να λύσουμε… θα τον έπαιρνα αν είχαμε κάποιο πρόβλημα και εδώ να έρθει, θα τον χαιρετήσω!» είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Last modified on 13/05/2019

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr