Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Meghan Markle: Η αντίδρασή της στο βασιλικό πορτρέτο με το οποίο την τίμησε η Beyonce

Meghan Markle: Η αντίδρασή της στο βασιλικό πορτρέτο με το οποίο την τίμησε η Beyonce

Μπορεί η Meghan Markle να μη διαβάζει κανένα από τα θετικά ή αρνητικά σχόλια του Τύπου που την αφορούν, όμως πληροφορήθηκε για τον εντυπωσιακό φόρο τιμής που απέτισαν σε εκείνη η Beyonce κι ο Jay-Z

στα εφετινά Brit Awards. Όταν το διάσημο ζευγάρι τιμήθηκε για τη συνεργασία του ως group τον Φεβρουάριο, δεν έφτιαξαν απλώς ένα κλασικό ευχαριστήριο video. Αντιθέτως, έστειλαν ένα ιδιαίτερο μήνυμα, συμπεριλαμβάνοντας στο video τους ένα έργο του καλλιτέχνη Tim O'Brien, το οποίο έδειχνε τη δούκισσα του Sussex σε ένα πολύ βασιλικό πορτρέτο.

Την Παρασκευή προβλήθηκε μια special παραγωγή του καναλιού CBS, με τίτλο «Meghan and Harry Plus One», στην οποία ο φίλος της Meghan Markle και celebrity makeup artist, Daniel Martin, αποκάλυψε ότι εκείνος ήταν που πληροφόρησε τη Meghan Markle για το περιστατικό. «Της έστειλα μια φωτογραφία, νομίζω ήταν ένα στιγμιότυπο αυτών των δύο μπροστά στο πορτρέτο. Νομίζω ότι το μόνο που έγραψα ήταν "Κορίτσι"» είπε ο Daniel. «Μου απάντησε με ένα emoji με μεγάλα μάτια».

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr...

Last modified on 24/05/2019

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr