Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Η βασιλική οικογένεια φόρεσε τα πιο αστεία πουλόβερ για καλό σκοπό

Η βασιλική οικογένεια φόρεσε τα πιο αστεία πουλόβερ για καλό σκοπό

Μήπως έχετε την απορία τι θα μπορούσε να φορέσει η βασιλική οικογένεια σε περίπτωση που θα παραβρισκόταν σε ένα χριστουγεννιάτικο πάρτι με θέμα τα άσχημα πουλόβερ; Έρχεται το μουσείο κέρινων ομοιωμάτων της Μαντάμ Τισό για να δώσει τις απαντήσεις…

Το μουσείο αποφάσισε να ντύσει τα κέρινα μέλη της βασιλικής οικογένειας με πουλόβερ με αφορμή την ημέρα «Save the Children’s Christmas Jumper Day» που είναι στις 16 Δεκεμβρίου και έχει ως σκοπό να ενθαρρύνει τους ανθρώπους να φορέσουν τα αγαπημένα τους ανόητα πουλόβερ δωρίζοντας στην οργάνωση που βοηθάει τα παιδιά για ένα υγιές ξεκίνημα.
Σύμφωνα με το περιοδικό People το μουσείο για την «μεταμόρφωση» αυτή πήρε ειδική άδεια.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να υποστηρίξουμε την εκστρατεία Save the Children έχοντας στο πλευρό μας τα κέρινα ομοιώματα της βασιλικής οικογένειας για την καμπάνια Christmas Jumper Day, δίνοντάς τα ένα σοβαρό στιλ ντυσίματος», δήλωσε ο γενικός διευθυντής του Μουσείου Τισό στο Λονδίνο Έντουαρτ Φούλερ.

«Καθ’ όλη την εορταστική περίοδο οι επισκέπτες μας μπορούν να απολαύσουν την Αυτή Μεγαλειότητα και την βασιλική οικογένεια ντυμένους με τα πουλόβερ τους. Θα ενθαρρύνουμε όλους τους επισκέπτες να φωτογραφηθούν με την βασιλική οικογένεια βοηθώντας με τον τρόπο αυτό που το έχουν ανάγκη», είπε.

Πηγή: Fortunegreece.com

Last modified on 13/12/2016

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr