Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Θύματα ληστείας η Gigi & Bella Hadid στη Μύκονο: Δεν πρόκειται ποτέ να ξαναπάω: Δεν σας το συστήνω

Θύματα ληστείας η Gigi & Bella Hadid στη Μύκονο: Δεν πρόκειται ποτέ να ξαναπάω: Δεν σας το συστήνω

Μια τραυματική εμπειρία βίωσαν η Gigi Hadid και η αδερφή της Bella κατά τη διάρκεια των ειδυλλιακών διακοπών τους στη Μύκονο.Τα δύο μοντέλα, 24 και 23 ετών, ήταν έξω όταν άγνωστοι εισέβαλλαν στο κατάλυμά τους

και άρπαξαν κοσμήματα, ρούχα, αξεσουάρ και άλλα προσωπικά αντικείμενά τους.Ο πατέρας των κοριτσιών Mohamed είπε στο TMZ ότι το περιστατικό σόκαρε τις κόρες του που τερμάτισαν πρόωρα τις διακοπές τους«Η Gigi μου τηλεφώνησε από το αεροδρόμιο πριν απογειωθούν. Είχε τραυματική εμπειρία. Ήταν έξω με τον σωματοφύλακά τους. Τις λήστεψαν. Κάποιος εισέβαλε στο σπίτι τους. Δόξα τω Θεώ κανείς δεν τις τραυμάτισε», είπε.

Η Gigi Hadid δημοσίευσε στον δεύτερο λογαριασμό της στο Instagram μια φωτογραφία από τις διακοπές της στο νησί και έγραψε χαρακτηριστικά: «Με λήστεψαν. Δεν πρόκειται ποτέ να ξαναπάω. Δεν σας το συστήνω (σ.σ. το νησί). Ξοδέψτε τα χρήματά σας αλλού».

Last modified on 10/08/2019

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr