Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

H Lady Gaga δωρίζει χρήματα για σχολεία στο Ελ Πάσο το Ντέιτον και το Γκιλρόι

H Lady Gaga δωρίζει χρήματα για σχολεία στο Ελ Πάσο το Ντέιτον και το Γκιλρόι

Στο μέλλον της Αμερικής και στα παιδιά θέλησε να εστιάσει η Lady Gaga μετά τις πρόσφατες μαζικές επιθέσεις που οδήγησαν σε μακελειό στο Ελ Πάσο του Τέξας, το Ντέιτον του Οχάιο και το Γκιλρόι της Καλιφόρνια.

 

Η διάσημη τραγουδίστρια ανακοίνωσε μέσω facebook πως θα χρηματοδοτήσει πλήρως 162 τάξεις σε σχολεία των περιοχών αυτών, μέσω του ειδικού προγράμματος Donors Choose, που λειτουργεί τα τελευταία χρόνια στις ΗΠΑ.

«Η καρδιά μου είναι με αυτούς που μας στέρησαν τόσο σύντομα και στις οικογένειες, τους αγαπημένους τους και τις τοπικές κοινωνίες που έμειναν πίσω να θρηνούν. Όλοι έχουμε δικαίωμα σε νόμους που θα μας κάνουν ασφαλείς στις κοινωνίες μας. Αυτή τη στιγμή θέλω να διοχετεύσω την σύγχυση, την οργή και τον θυμό μου σε ελπίδα. Ελπίδα ότι είμαστε εκεί ο ένας για τον άλλον και για τους εαυτούς μας», έγραψε μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά, η Lady Gaga μέσω του ιδρύματός της «Born This Way», θα χρηματοδοτήσει πλήρως 125 τάξεις στο Ελ Πάσο, 23 στο Γκιλρόι και 14 στο Ντέιτον.

Πηγή: govastileto.gr

Last modified on 13/08/2019

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr