Print this page
Eva Longoria & Jennifer Lopez: Καλούν τις ΗΠΑ να καταδικάσουν ανοιχτά το μίσος

Eva Longoria & Jennifer Lopez: Καλούν τις ΗΠΑ να καταδικάσουν ανοιχτά το μίσος

Οι ηθοποιοί, Eva Longoria και America Ferrera και περισσότεροι από 200 Λατίνοι καλλιτέχνες και ακτιβιστές ανθρωπίνων δικαιωμάτων έγραψαν σήμερα μια επιστολή συμπαράστασης προς την λατινοαμερικανική

κοινότητα, στον απόηχο του μακελειού στο Τέξας και των εφόδων κατά μεταναστών στο Μισισίπι.Η τραγουδίστρια Jennifer Lopez και οι τραγουδιστές Ricky Martin και Lin-Manuel Miranda στήριξαν, επίσης, την επιστολή, με την οποία οι συνυπογράφοντες καλούν όλους όσοι δεν ανήκουν στη λατινοαμερικανική κοινότητα να «καταδικάσουν ανοικτά το μίσος».

«Εάν νιώθεις τρομοκρατημένος, συντετριμμένος και νικημένος από το μπαράζ επιθέσεων εναντίον της κοινότητάς μας, δεν είσαι μόνος» τονίζεται στην επιστολή, που δημοσιεύτηκε στους New York Times, τη La Opinion και άλλες εφημερίδες.

Η επιστολή ακολουθεί την ένοπλη επίθεση στην πόλη Ελ Πάσο του Τέξας, στις 3 Αυγούστου, που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο 22 ανθρώπων και το κίνητρο της οποίας πιστεύεται πως ήταν φυλετικό, αλλά και τη σύλληψη 680 ανθρώπων σε εφόδους κατά μεταναστών την περασμένη εβδομάδα στο Μισισίπι.

Πηγή: govastileto.gr

Last modified on 18/08/2019

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr