Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Britney Spears: Η προκλητική φωτογραφία που εξόργισε τους θαυμαστές της

Britney Spears: Η προκλητική φωτογραφία που εξόργισε τους θαυμαστές της

Επίθεση από τους θαυμαστές της δέχτηκε η Britney Spears, μετά από μία ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.Στη φωτογραφία που ανέβασε βλέπουμε ένα snakeskin Louboutin

παπούτσι και στη λεζάντα γράφει «4 χρόνια πριν αγόρασα το πρώτο μου ζευγάρι Christian Louboutin τα οποία είναι snakeskin και κόστισαν 6.000 δολάρια. Υ.Γ. Δεν τα έχω φορέσει ποτέ».

Η φωτογραφία σε συνδυασμό με τη λεζάντα της εξόργισε τους fans της οι οποίοι την κατηγορούν για επίδειξη πλούτου, κοινωνική αναισθησία αλλά και αναισθησία προς την προστασία των ζώων.
Κάποια από τα comments των followers της:

«Μπορείς να τα στείλεις σε εμένα έτσι ώστε να τα πουλήσω και να πληρώνω το φαγητό όλων των ανθρώπων που δεν έχουν να φάνε στην πόλη μου».

«Χριστέ μου τόσοι πολλοί άνθρωποι πεινάνε στον κόσμο».

«Πρέπει να είναι ωραίο να καυχιέσαι για τα χρήματα σου. Στο μεταξύ υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχουν χρήματα για επόμενο γεύμα τους. Πάρε μία ιδέα, αντί να ξοδεύεις αυτά τα χρήματα σε βλακείες κάνε δωρεές.»

«Τι θα έλεγες να αφήσεις το δέρμα στο φίδι».

«Είναι ντροπή να φοράμε το δέρμα ζώων που σκοτώνονται από την ματαιοδοξία των ανθρώπων και μετά περηφανεύονται ότι έγινε χωρίς λόγο.»

Last modified on 19/08/2019

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr