Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Η Έλενα Ράπτη παντρεύτηκε τον σωματοφύλακά της

Η Έλενα Ράπτη παντρεύτηκε τον σωματοφύλακά της

Τα σκαλιά της εκκλησίας με τον εκλεκτό της καρδιάς της και σωματοφύλακά της ανέβηκε η βουλευτής, Έλενα Ράπτη.Το ιερό μυστήριο πραγματοποιήθηκε στις 18 Μαΐου σε εκκλησία της Θεσσαλονίκης με 10 καλεσμένους

και έμεινε κρυφό μέχρι που το αποκάλυψε η ίδια η κ. Ράπτη με ανάρτησή της στα social media.Ο άνδρας που της έκλεψε την καρδιά είναι ο γαλανομάτης Κίμων Μπάλας, ο οποίος υπήρξε μέλος της προσωπικής της φρουράς αλλά και παλαιότερα του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου.

Ο Κ. Μπάλας είναι αστυνομικός με καταγωγή από τα Τρίκαλα. Και μία άγνωστη λεπτομέρεια. Μαθαίνουμε πως ασχολείται με την Αγιογραφία.

«Θέλω να μοιραστώ μαζί σας μια πανέμορφη στιγμή της ζωής μου. Πριν από λίγο καιρό ο σύντροφος μου κι εγώ ενωθήκαμε με το Ιερό Μυστήριο του γάμου. Παντρευτήκαμε όπως ακριβώς το είχαμε ονειρευτεί.

Σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο προσευχηθήκαμε στο Θεό να μας χαρίσει έναν ευλογημένο γάμο και μια ζωή με αγάπη, σεβασμό και πίστη», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανάρτησε ενώ αποκάλυψε πως το νυφικό της σχεδίασε η Celia Kritharioti.

Last modified on 20/08/2019

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr