Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Έφυγε από τη ζωή η σύζυγος του Λάκη Λαζόπουλου

Έφυγε από τη ζωή η σύζυγος του Λάκη Λαζόπουλου

Σε ηλικία 60 ετών και μετά από τρία χρόνια που έδινε μάχη με τον καρκίνο η σύζυγος του Λάκη Λαζόπουλου και μητέρα της κόρης τους, Τασούλα, έφυγε από τη ζωή το βράδυ της Πέμπτης.Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί στο Α’ νεκροταφείο,

ενώ σύμφωνα με επιθυμία της θα ταφεί στη γενέτειρά της, τη Δράμα.Η ταφή θα γίνει την Τρίτη σε ώρα που θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες.

Επιθυμία της οικογένειας είναι να μην καλυφθεί η τελετή δημοσιογραφικά ή φωτογραφικά. Επίσης δεν επιθυμεί καμία δημοσιότητα και καλούνται όλοι οι εκπρόσωποι του Τύπου και οι φωτογράφοι να σεβαστούν το πένθος της.

Η Τασούλα Λαζοπούλου και ο Λάκης Λαζόπουλος γνωρίστηκαν στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, όταν οι δυο τους σπούδαζαν Νομική. Έγιναν ζευγάρι και στη συνέχεια, το 1983, παντρεύτηκαν στη Λάρισα. Μαζί απέκτησαν μία κόρη την Μαριέλλη.

Last modified on 23/08/2019

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr