Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Αρραβωνιάστηκε κρυφά ο κούκλος του «Kara Sevda»; Η φωτογραφία που «άναψε φωτιές»

Αρραβωνιάστηκε κρυφά ο κούκλος του «Kara Sevda»; Η φωτογραφία που «άναψε φωτιές»

Ο πρωταγωνιστής της σειράς Kara Sevda, Burak Ozcivit, είναι ένας από τους Τούρκους καρδιοκατακτητές, με τις θαυμάστριές του να παραληρούν, όπως συνέβη και κατά την επίσκεψή του στην Αθήνα, στα μέσα Οκτωβρίου.

Αν και τον «πολιορκούν» στενά, ο γοητευτικός ηθοποιός έχει μάτια μόνο για μία γυναίκα, την επίσης ηθοποιό Fahriye Evcen, την οποία οι φήμες λένε ότι αρραβωνιάστηκε κρυφά και θα παντρεύουν σε λίγους μήνες!

Τα δημοσιεύματα για τον αρραβώνα άρχισαν μετά από φωτογραφία που δημοσίευσε προ ημερών στο Instagram του, στην οποία εμφανίζεται με βέρα.


Αν και ουδείς γνωρίζει αν προέρχεται από κάποιο γύρισμα ή όχι, μερίδα του τουρκικού Τύπου υποστηρίζει ότι ο ηθοποιός και η αγαπημένη του έκαναν το επόμενο βήμα στην σχέση τους, που άρχισε την άνοιξη του 2015.

Όπως γράφεται, το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε και σχεδιάζει να παντρευτεί μετά το ραμαζάνι, που, το 2017, θα διαρκέσει από τις 27 Μαΐου και έως τις 24 Ιουνίου. Μάλιστα, ο Burak αναμένεται να μεταβεί στην Γερμανία, όπου ζει η οικογένεια της Fahriye, μαζί με τους γονείς του, προκειμένου να ανταλλάξουν δαχτυλίδια και ενώπιόν τους, ενώ ο γάμος τοποθετείται χρονικά στις αρχές Ιουλίου.
Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που οι φήμες για γάμο του ζευγαριού οργιάζουν. Το αν θα επαληθευτούν, δεν μένει παρά να το δούμε…


Δείτε τις φωτογραφίες στο peoplegreece.com

Last modified on 22/12/2016

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr