Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Δεν είχα ποτέ τη βοήθεια κανενός

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Δεν είχα ποτέ τη βοήθεια κανενός

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Πάμε Πακέτο» μίλησε για την δημοσιότητα και την επιτυχία της εκπομπής της.Ποια είναι η άποψή σας τότε για τη δημοσιότητα; Αισθάνεστε διάσημη;«Δουλεύω στο χώρο της τηλεόρασης 22 χρόνια. Έχω δουλέψει πάρα πολύ σκληρά, μόνη μου,

δεν είχα ποτέ τη βοήθεια κανενός, καμία πόρτα δεν μου άνοιξε και είμαι περήφανη γι’ αυτό. Όλα έγιναν και γίνονται τόσο αξιοκρατικά στη ζωή μου που δεν υπάρχει λόγος κάποιος να μεμφθεί ή να απορήσει για την πορεία μου στο χώρο. Δεν είχα ξαφνική επιτυχία ή αποδοχή. Την απόκτησα βήμα-βήμα, σκαλί-σκαλί», δήλωσε η Βίκυ Χατζηβασιλείου στο TV Μανία.

Πού αποδίδετε την επιτυχία της εκπομπής σας;
«Μια κοπέλα, πρόσφατα, σε ένα κατάστημα μου είπε: «Σας ευχαριστώ πάρα πολύ γι’ αυτό το δώρο που κάνεις στους γονείς μου. Που κρατάς την καρδιά τους ζωντανή». Αυτό για μένα είναι κορυφαίο. Αυτή είναι η επιτυχία της εκπομπής και ο λόγος για να τη συνεχίσω. Το «Πάμε Πακέτο», συντονίζει τη συχνότητα της αγάπης και του συναισθήματος ενάμιση εκατομμυρίων ανθρώπων στην Ελλάδα. Αυτό είναι συγκλονιστικό από μόνο του», λέει στο Κυπριακό περιοδικό.

Last modified on 26/12/2016

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr