Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Beyonce και Solange Knowles έκαναν προληπτική εξέταση μετά τη διάγνωση του πατέρα τους με καρκίνο

Beyonce και Solange Knowles έκαναν προληπτική εξέταση μετά τη διάγνωση του πατέρα τους με καρκίνο

Ο πατέρας της Beyonce, Mathew Knowles, μίλησε ανοιχτά στην εκπομπή «Good Morning America», για τη διάγνωσή του με καρκίνο του μαστού.Ο 67χρονος αναφέρθηκε πως ήταν κληρονομικό

και για αυτό το λόγο τα μέλη της οικογένειας του ανάμεσα τους και οι κόρες του, Beyonce και Solange έκαναν τον Ιούλιο την εξέταση BRCA2 για να δουν αν διατρέχουν κίνδυνο.

«Είναι κληρονομικό, πράγμα που σημαίνει πως τα παιδιά μου διατρέχουν μεγαλύτερο κίνδυνο, ακόμα και τα εγγόνια μου κινδυνεύουν. Για αυτό το λόγο το χειρίστηκαν όπως έπρεπε. Πήγαν και έκαναν το τεστ».

Όπως αποκάλυψε στην συνέντευξη του, αποφάσισε να απευθυνθεί σε γιατρούς, όταν άρχισε να έβλεπε διαρκώς μια μικρή κηλίδα αίματος στα πουκάμισα του. Αφού του σύστησαν στη συνέχεια να κάνει τη μαστογραφία, ανακάλυψε πως έχει καρκίνο του μαστού.

Έχοντας κάνει το χειρουργείο τον Ιούλιο, αποκάλυψε πως τώρα τα πηγαίνει πολύ καλά, μάλιστα σταμάτησε να πίνει και άρχισε να γυμνάζεται και να κάνει διαλογισμό.

Πηγή: govastileto.gr

Last modified on 05/10/2019

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr