Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

O Θοδωρής Αθερίδης ταΐζει τον εγγονό του με το μπιμπερό

O Θοδωρής Αθερίδης ταΐζει τον εγγονό του με το μπιμπερό

Μια τρυφερή φωτογραφία με τον νεογέννητο εγγονό του δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Θοδωρής Αθερίδης! Στη φωτογραφία έχει στην αγκαλιά του τον νεογέννητο εγγονό του

και τον ταΐζει με μπιμπερό ενώ στη λεζάντα της έγραψε: «Την εποχή που είχα αρχίσει να συμβιβάζομαι με την ώριμη εκδοχή μου, τα τριαντατέσσερα μου χρόνια στο επάγγελμα που -αλίμονο- σαν χθες μου φαίνεται η φοίτηση μου στην σχολή, που εδώ και χρόνια έπαψα να είμαι ο «μικρός» στους θιάσους, παράλληλα με την προσφώνηση στον πληθυντικό των μαθητών μου, αυτήν την εποχή που εμπέδωσα πως μετά τα πενήντα έχει άλλη ομορφιά η ζωή, συνέβη….

Και συνέβη όμορφα σαν δώρο-πάντα εξ ορισμού είναι δώρο η ζωή.
Ξανά έγινα μικρός. Μικρός πραγματικά, όχι κατά την γνώμη μου. Όχι ταπεινά μικρός.

Όπως λέμε “πόσο μικρός απέναντι στα θαύματα της ζωής”. Σ´ αυτό ούτως ή άλλως είμαστε όλοι όχι μικροί, αμεληταίοι θα έλεγα.Εννοώ μικρός μικρός.

Μικρός για παππούς!!! Ξαναέγινα μικρός σε κάτι. Κι είναι τόσο σημαντικό αυτό το κάτι. Τόσο σημαντικό που είναι σημείο αναφοράς. Έτσι λοιπόν Νοιώθω μικρός και πάλι, νεαρός, πολλά υποσχόμενος που τόσο μου άρεσε και το χα πεθυμήσει. Να είμαι πολλά υποσχόμενος».

Πηγή: govastileto.gr

Last modified on 08/10/2019

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr