Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Κατερίνα Καινούργιου & Φίλιππος Τσαγκρίδης: Σχεδιάζουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους

Κατερίνα Καινούργιου & Φίλιππος Τσαγκρίδης: Σχεδιάζουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους

Από το καλό στο καλύτερο φαίνεται πως πηγαίνει η σχέση της Κατερίνας Καινούργιου με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη Παναγόπουλο, ο οποίος την κάνει ευτυχισμένη κι αυτό δεν κρύβεται.

 

Σύμφωνα με τη Real Life, μάλιστα, το διάσημο ζευγάρι εξετάζει το ενδεχόμενο να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του προχωρώντας σε συγκατοίκηση.

Παρόλο που και οι δυο αφιερώνουν πολύ χρόνο στη σχέση τους και όλοι μιλούν για ένα ζευγάρι που περνά ποιοτικό χρόνο μεταξύ του, το δημοσίευμα της εφημερίδας αναφέρει πως δεν θέλει να κάνει βιαστικές κινήσεις γι' αυτό και θα σκεφτεί καλά πότε τελικά θα προχωρήσει στη μετακόμιση.
Θυμίζουμε ότι ο Φίλιππος Τσαγκρίδης Παναγόπουλος είναι εγγονός του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου, ο οποίος έφυγε από την ζωή στις 5 Φεβρουαρίου 2019 σε ηλικία 83 ετών. Ο Φίλιππος είναι 29 ετών και ακολουθεί τα βήματα που χάραξε η οικογένειά του καθώς ασχολείται με τα ναυτιλιακά.

Πηγή: govastileto.gr

Last modified on 14/10/2019

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr