Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Ο όρος της Βασίλισσας Ελισάβετ για να γίνει το Bond girl στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012

Ο όρος της Βασίλισσας Ελισάβετ για να γίνει το Bond girl στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012

H βοηθός και ενδυματολόγος, Angela Kelly της βασίλισσας Ελισάβετ αναμένεται να κυκλοφορήσει ένα βιβλίο με τίτλο «The Other Side of The Coin: The Queen, The Dresser and the Wardrobe».

 

Στο νέο βιβλίο, η βασίλισσα Ελισάβετ παρουσιάζεται με πολύ διαφορετικά στοιχεία απ’ ότι την έχουμε συνηθίσει. Η βασίλισσα περιγράφεται ως χαλαρή, με υψηλή αίσθηση του χιούμορ ενώ σε πολλά σημεία εμφανίζεται χωρίς γάντια, τιάρες και καπέλο με τα χέρια στην τσέπη.

Μεταξύ άλλων, η Kelly αποκαλύπτει τι είχε ζητήσει η βασίλισσα προκειμένου να γίνει το «κορίτσι» του James Bond στο σκετσάκι με τον Daniel Craig στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου το 2012.

Ο όρος της βασίλισσας Ελισάβετ για να πει το «ναι» ήταν η επιθυμία να πει τη χαρακτηριστική φράση «Good evening, Mr Bond» όταν ο James Bond θα εμφανιζόταν στην αίθουσα ακροάσεων του παλατιού, όπως κι έγινε, αφήνοντας πίσω μια στιγμή που έμεινε ανεξίτηλη στον χρόνο.

Πηγή: govastileto.gr

 

Last modified on 31/10/2019

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr

Media