Print this page
Mike: Ποζάρει ολόγυμνος και ρίχνει το Instagram

Mike: Ποζάρει ολόγυμνος και ρίχνει το Instagram

Το πρωί της Παρασκευής κυκλοφόρησε το περιοδικό DownTown με τις γυμνές φωτογραφίσεις διασήμων Ελλήνων.Στόχος του «Naked Issue» είναι να μας υπενθυμίσει ότι ο ιός HIV είναι ακόμη εκεί έξω και είμαστε όλοι

το ίδιο εκτεθειμένοι απέναντι του.Για 13η χρονιά, λοιπόν, νέοι και διάσημοι Έλληνες γιορτάζουν την αγάπη μαζί με το περιοδικό, το οποίο επιστράτευσε και φέτος ηθοποιούς, τραγουδιστές, παρουσιαστές, δημοσιογράφους, μοντέλα, αθλητές και φωτογραφήθηκαν γυμνοί για το AIDS και την καταπολέμηση της νόσου.

powered by Rubicon Project
Ο Κοσμάς Κουμιανός, ένας διεθνώς αναγνωρισμένος φωτογράφος, ανέλαβε να βγάλει το καλύτερο αποτέλεσμα.

Μεταξύ άλλων, γυμνός φωτογραφήθηκε και ο ράπερ Mike, ο οποίος ήταν καθισμένος πάνω σε ένα τραπέζι, καλύπτοντας τα… επίμαχα σημεία του κορμιού του με το πόδι του. Το καλογυμνασμένο σώμα του, το οποίο κοσμείται από πολλά και μεγάλα τατουάζ, κλέβει τις εντυπώσεις.

Ο ίδιος ανήρτηση την φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, σχολιάζοντας: «Love and precaution are two very important things in your life!».

Πηγή: govastileto.gr

Last modified on 02/11/2019

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr

Image Gallery