Print this page
Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Το ηχηρό μήνυμα της ηθοποιού με αφορμή την Εβδομάδα Μητρικού Θηλασμού

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Το ηχηρό μήνυμα της ηθοποιού με αφορμή την Εβδομάδα Μητρικού Θηλασμού

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου είναι μία ταλαντούχα ηθοποιός όμως, πάνω από όλα είναι μητέρα δύο υπέροχων κοριτσιών, της Ηλέκτρας και της Λυδίας.Η Πηνελόπη εκφράζεται συχνά πυκνά μέσα από

τα social media και το ίδιο έκανε για άλλη μια φορά. Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με αφορμή την Εβδομάδα Μητρικού Θηλασμού, όπου χωρίς κόμπλεξ θηλάζει την σχεδόν 12 μηνών κορούλα της, έγραψε το παρακάτω κείμενο.

«Σ’ αυτή τη φωτογραφία βλέπετε μια ευτυχισμένη θηλάζουσα μαμά! Και γι’ αυτό ευθύνεται η οικογένειά μου που με τόση αγάπη και υπομονή στάθηκαν δίπλα μου και στους δύο θηλασμούς μου. Ναι, ξέρω, ακούγεται παράξενο, αλλά είναι αλήθεια ότι η υποστήριξη της οικογένειας είναι τόσο, μα τόσο σημαντική για τη ψυχολογία μιας νέας μητέρας. Μπορεί να είναι αρμοδιότητα της μαμάς να θηλάζει το μωρό της, αλλά αν το περιβάλλον της δεν είναι πρόθυμο να βοηθήσει, τότε η λεχώνα μπορεί να μην τα καταφέρει τελικά…» έγραψε χαρακτηριστικά η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Πηγή: govastileto.gr

Last modified on 05/11/2019

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr

Image Gallery