Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Η Lady Gaga μιλά για πρώτη φορά για τη φημολογούμενη σχέση της με τον Bradley Cooper

Η Lady Gaga μιλά για πρώτη φορά για τη φημολογούμενη σχέση της με τον Bradley Cooper

Έναν χρόνο μετά τον ντόρο που είχε ξεσπάσει γύρω από τη φημολογούμενη σχέση της Lady Gaga και του Bradley Cooper, η τραγουδίστρια λύνει τη σιωπή της σε συνέντευξη που έδωσε στην Oprah Winfrey

για το νέο τεύχος του αμερικανικού «ELLE».Όπως παραδέχτηκε η Lady Gaga, σκοπός ήταν εξαρχής να μοιάζει αληθινό το ειδύλλιο με τον 44χρονο ηθοποιό και σκηνοθέτη και είπε χαρακτηριστικά για όσα δημοσιεύτηκαν στον Τύπο:

«Πολύ ειλικρινά, νομίζω ότι ο Τύπος είναι πολύ ανόητος. Εννοώ ότι δημιουργήσαμε μία ερωτική ιστορία. Για μένα, ως performer και ως ηθοποιός, φυσικά και θέλαμε να πιστεύει ο κόσμος ότι είμαστε ερωτευμένοι. Θέλαμε ο κόσμος να νιώσει τον έρωτα τη βραδιά των βραβείων Όσκαρ.

Θέλαμε να περάσει μέσα από το φακό αυτής της κάμερας και να φτάσει σε κάθε τηλεόραση. Δουλέψαμε σκληρά, δουλέψαμε για μέρες. Καταστρώσαμε τα πάντα, ήταν ενορχηστρωμένο ως παράσταση. Στην πραγματικότητα, όταν μιλήσαμε γι’ αυτό, είπαμε: “Λοιπόν, υποθέτω ότι κάναμε καλή δουλειά!”».

Οι φήμες για το ειδύλλιο των δύο καλλιτεχνών είχαν φουντώσει ακόμα περισσότερο όταν η Lady Gaga χώρισε από τον Christian Carino, αλλά και όταν ο Cooper χώρισε από την Irina Shayk, κάτι που έκανε την Gaga να μοιάζει με πέτρα του σκανδάλου.

Πηγή:govastileto.gr

Last modified on 08/11/2019

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr