Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Μίνα Αρναούτη: Θα κινηθεί νομικά κατά της οικογένειας Παντελίδη

Μίνα Αρναούτη: Θα κινηθεί νομικά κατά της οικογένειας Παντελίδη

Η Μίνα Αρναούτη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Ευτυχείτε και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως ετοιμάζει αγωγές για το τροχαίο στο οποίο έχασε τη ζωή του ο Παντελής Παντελίδης και η ίδια τραυματίστηκε πολύ σοβαρά.

 

«Είμαι σε μια φάση που περιμένω κι εγώ να αρχίσω να δουλεύω σιγά-σιγά, γιατί μετά από αυτό που πέρασα δεν εργάζομαι. Θα βρω τους ρυθμούς μου. Είμαι σε μία φάση να ζητήσω την αποζημίωση για την υπόθεση με τον Παντελή Παντελίδη, αλλά έχω άλλο ένα χειρουργείο. Πάντα λέω ότι είναι το τελευταίο, αλλά τελικά δεν τελειώνει. Ελπίζω αυτό να είναι το τελευταίο.

»Πριν τα Χριστούγεννα θα γίνει η αγωγή για ηθική και σωματική βλάβη. Το ψυχολογικό δεν περνάει. Έχω τεράστια προβλήματα, φοβίες, άγχος. Συμβουλεύτηκα ψυχίατρο. Διεκδικώ τα έξοδα για την αποκατάστασή μου από το τροχαίο, από την ασφαλιστική. Η οικογένεια Παντελίδη μου έχει στείλει μερικές αγωγές και μηνύσεις. Αυτή την επικοινωνία έχουμε. Δεν έχω κινηθεί ακόμα νομικά εναντίον της οικογένειας του Παντελή Παντελίδη, αλλά θα κινηθώ. Τα βράδια βλέπω εφιάλτες. Δε μπορώ να κοιμηθώ. Με τη Φρόσω δεν έχουμε επαφές. Έχουμε χαθεί. Αλλά δεν έχουμε τσακωθεί. Με ενοχλεί πάρα πολύ που με βλέπουν στον δρόμο και με συνδέουν με το ατύχημα του Παντελίδη. Αυτό θα ήθελα να ξεχαστεί», ανέφερε, μεταξύ άλλων, η Μίνα Αρναούτη.

Πηγή: govastileto.gr

Last modified on 09/11/2019

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr