Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Γυμνή σε μπανιέρα γεμάτη παγάκια η Lady Gaga

Γυμνή σε μπανιέρα γεμάτη παγάκια η Lady Gaga

Η γνωσή τραγουδίστρια και ηθοποιός Lady Gaga σόκαρε τους πάντες όταν κατά τη διάρκεια του σόου της στο Λας Βεγκας έπεσε από την σκηνή. Μάλιστα δεν έπεσε μόνη καθώς εκείνη τη στιγμή είχε ανέβει ένας θαυμαστής της

και την στιγμή που η τραγουδίστρια πηδάει πάνω του αυτός χάνει την ισορροπία του και βρίσκονται και οι δύο κάτω από την σκηνή.

Μετά την πτώση αυτή όλοι ανησύχησαν για την σωματική ακεραιότητα της Lady Gaga καθώς η πτώση ήταν μεγάλη όμως προς έκπληξη όλων η τραγουδίστρια σηκώθηκε αμέσως και συνέχισε κανονικά το σόου.

Για προληπτικούς λόγους η Lady Gaga υποβλήθηκε σε ακτινογραφία την οποία μάλιστα ανήρτησε στον λογαριασμό της στο instagram κάνοντας το σήμα: «ok» και γράφοντας στη λεζάντα: «Όταν πρέπει να κάνεις ακτινογραφία σχεδόν σε όλο σου το σώμα... just dance».
Στη συνέχεια η Lady Gaga ανέβασε φωτογραφία γυμνή μέσα σε μία μεγάλη μπανιέρα γεμάτη με παγάκια ως μία διαδικασία αποθεραπείας λόγω της πτώσης της από την σκηνή.

Πηγή: govastileto.gr

Last modified on 12/11/2019

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr