Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Ελένη Φιλίνη: Κάποια στιγμή σκέφτηκα να υιοθετήσω ένα παιδί αλλά...

Ελένη Φιλίνη: Κάποια στιγμή σκέφτηκα να υιοθετήσω ένα παιδί αλλά...

H Ελένη Φιλίνη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό και μεταξύ άλλων αποκάλυψε και τον λόγο για τον οποίο δεν την βλέπουμε συχνά σε τηλεοπτικές παραγωγές.

 

Στη συνέχεια η ηθοποιός μίλησε για την ηλικία της, την προσωπική της ζωή αλλά και την προσπάθεια που έκανε στο παρελθόν να υιοθετήσει ένα παιδάκι

«Είμαι 100 και είμαι μια χαρά.. Έχω σβήσει και τούρτα με 100 εδώ και χρόνια. Ερωτευμένη είμαι πάντα. Έφτασα πάρα πολύ κοντά στην εκκλησία. Δεν ξέρω αν θα παντρευόμουν τώρα, τότε δεν ήμουν έτοιμη, τώρα δε νιώθω έτοιμη αύριο όμως μπορεί να νιώθω»

«Κάποια στιγμή σκέφτηκα να υιοθετήσω ένα παιδί. Ήταν ένα παιδάκι βασανισμένο, δυο ετών και αμέσως μόλις το διάβασα πήρα τηλέφωνο. Δεν το υιοθέτησα όμως γιατί δεν ήμουν παντρεμένη. Μετά είδα πόσο ψεύτικα είναι τα πράγματα. Πρέπει να είσαι παντρεμένος για να υιοθετήσεις ένα παιδί. Δε με ενδιαφέρουν εμένα αυτά τα ταμπού, με ενδιαφέρει η ουσία. Δεν είναι όλοι για γονείς για μένα πρέπει να περνάνε από εξετάσεις για να γίνουν γονείς».

Πηγή: govastileto.gr

Last modified on 12/11/2019

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr