Print this page
Η 93χρονη βασίλισσα Ελισάβετ εθεάθη να κάνει ιππασία στους στάβλους της

Η 93χρονη βασίλισσα Ελισάβετ εθεάθη να κάνει ιππασία στους στάβλους της

Η Βασίλισσα Ελισάβετ Β' στα 93 της χρόνια καταφέρνει ακόμα να ιππεύει άλογα των στάβλων της, στο κάστρο του Ουίνδσορ.Πρόσφατα, η Βρετανίδα μονάρχης εθεάθη να κάνει ιππασία γύρω από το κάστρο της,

φορώντας ένα χοντρό, σκούρο μπλε παλτό, μαντίλι και γυαλιά ηλίου. Η βασίλισσα συνοδευόταν από τον Τέρι Πέντρι που είναι ο επικεφαλής του προσωπικού στο κάστρο του Ουίνδσορ.
Σε ηλικία μόλις τεσσάρων ετών, η Ελισάβετ έλαβε ως δώρο το πρώτο της πόνυ. Τον Απρίλιο του 2018 είχε δοκιμάσει και πάλι να ιππεύσει, μετά την γέννηση του δισέγγονού της, πρίγκιπα Louis. Κάθε χρόνο, εμφανίζεται στην επίδειξη αλόγων και απολαμβάνει τους αγώνες στο Royal Ascot.

Η συγκεκριμένη αθλητική δραστηριότητα της Βασίλισσας έρχεται μετά την Ημέρα Μνήμης για το Ηνωμένο Βασίλειο, όπου κάθε χρόνο τιμώνται οι πεσόντες του Α' Παγκοσμίου Πολέμου.

Πηγή: govastileto.gr

Last modified on 14/11/2019

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr