Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Το ξέφρενο γλέντι του Νίκου Μουτσινά στη Λένα Ζευγαρά «Αμάρτησαν» μαζί on stage (βίντεο)

Το ξέφρενο γλέντι του Νίκου Μουτσινά στη Λένα Ζευγαρά «Αμάρτησαν» μαζί on stage (βίντεο)

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε το βράδυ του Σαββάτου τη Λένα Ζευγαρά. Και ενώ η δημοφιλής ερμηνεύτρια, έδινε όλο της το μουσικό «είναι» on stage, ξεσηκώνοντας το ασφυκτικά γεμάτο«Tokyo Theater Athens»,

ένιωσε το κοινό να παραληρεί και να ζητωκραυγάζει… αφού ενώ εκείνη δεν το γνώριζε, κρυμμένος για ώρα πίσω από την κουρτίνα, έκανε την εμφάνισή του στην πίστα, ο Νίκος Μουτσινάς μαζί με τη Ματίνα Νικολάου.

Οι στιγμές που ακολούθησαν ήταν μοναδικές. Η Λένα Ζευγαρά, αφού αρχικά τον ευχαρίστησε και δημόσια για την στήριξή του όλο αυτό το διάστημα, όπου μέσα από την εκπομπή του, καθημερινά χορεύει και προκαλεί ντελίριο στο κοινό, με τις 6 μεγάλες επιτυχίες της, όπως το «Αμαρτίες-Έλα Έλα», το «Όνειρα», το «Σήμερα και Αύριο», το «Ζημιά», το «Έχασα τη γη», «Που ξαπλώνεις που κοιμάσαι», που φέρουν την υπογραφή επιτυχίας του παραγωγού της Μιχάλη Τουρατζίδη , και σε στίχους της Τζένης Τσικοπούλου, ξεκίνησε το απόλυτο πάρτι, με τον Νίκο Μουτσινά, να επιδίδεται ξέφρενα στον χορό, και στο αγαπημένο του «Αμάρτησε μαζί μου και έλα….», με τον κόσμο να τους αποθεώνει!

 

Last modified on 03/12/2019

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr