Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Θάνος Μικρούτσικος: Το γράμμα που είχε στείλει στην Έλενα Τσαλιγοπούλου και δεν διάβασε ποτέ

Θάνος Μικρούτσικος: Το γράμμα που είχε στείλει στην Έλενα Τσαλιγοπούλου και δεν διάβασε ποτέ

Η Έλενα Τσαλιγοπούλου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Έλα Χαμογέλα» όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον Θάνο Μικρούτσικο αποκαλύπτοντας μάλιστα και μια άγνωστη ιστορία με τον μουσικοσυνθέτη.

 

«Ο Θάνος είναι ένας από τους πιο σημαντικούς συνθέτες της γενιάς όλων αυτών. Ένας άνθρωπος που κατάφερε να μιλήσει και στους νεότερους. Αυτή η ποίηση, ο τρόπος ο ηλεκτρισμένος, ο ηλεκτρικός, που κατάφερε να μελοποιήσει όλους αυτούς τους σπουδαίους ποιητές και αυτό νομίζω τον έκανε πάρα πολύ δημοφιλή» είπε η Ελένη Τσαλιγοπούλου και αποκάλυψε: «Κάποια στιγμή με παίρνει τηλέφωνο και μου λέει: “Έχεις κάτι μαζί μου;”. Του λέω: “Θάνο τι εννοείς; Όχι”. Μου λέει: “Το γράμμα μου δεν το πήρες;”. “Ποιο γράμμα σου Θάνο; Δεν πήρα ποτέ κανένα γράμμα”. Μου λέει: “Πέταξα ένα γράμμα κάτω από την πόρτα σου”. "Σοβαρά το λες; Και δεν το πήρα ποτέ;". Στο γράμμα έγραφε τα συναισθήματά του για μένα, τα οποία μου τα είπε λίγο, κάπως ζορισμένα, γιατί δεν ήθελε να τα λέει με λόγια. Ο αγαπημένος όλων μας...».

Δείτε και διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

 

Last modified on 13/01/2020

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr