Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: Είναι δύσκολο να ξεπεραστεί ο ρόλος του Φατσέα

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: Είναι δύσκολο να ξεπεραστεί ο ρόλος του Φατσέα

Σε πρόσφατη συνέντευξη του, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης μίλησε μεταξύ άλλων για τον ρόλο του Φατσέα στη σειρά «Το καφέ της Χαράς».Πώς είναι για έναν ηθοποιό να τον ταυτίζει τόσο πολύ ο κόσμος με έναν ρόλο όπως εσάς με τον Φατσέα, τον οποίο υποδυόσασταν στο Καφέ της Χαράς;

«Τώρα πια το έχω συνηθίσει, έχω μάθει να το διαχειρίζομαι και το έχω ξεπεράσει. Τελευταία μου δίνει χαρά, γιατί έχω αναφορές και για τον Αστέρα Ραχούλας. Όχι, ότι θα ξεπεραστεί ο Φατσέας. Είναι δύσκολο να γίνει αυτό, αλλά δεν με πειράζει, συμβαίνει καμιά φορά στη ζωή του ηθοποιού. Δεν μπορώ να πω ότι είναι και το πιο ευχάριστο πράγμα, αλλά δεν είναι και κάτι που σε ταλαιπωρεί πολύ. Το αποδέχεσαι», τόνισε στο mytv.

Τον πρώτο καιρό πώς αισθανθήκατε;

«Στην αρχή δυσκολεύτηκα να το διαχειριστώ, δεν μου άρεσε καθόλου αυτή η ταύτιση. Και δυσκολεύτηκα, γιατί δεν ήξερα πόσο θα μου κοστίσει επαγγελματικά. Επίσης, πολύ απλά, δεν μου άρεσε να με φωνάζουν με ένα άλλο όνομα. Στην πορεία, όμως, βλέποντας πόση χαρά δίνει αυτό το πράγμα στον κόσμο, τα ζυγίζεις τα πράγματα καΐλες «εντάξει, έπαιξα έναν χαρακτήρα ο οποίος έγραψε, έμεινε πολύ, ο κόσμος πραγματικά χαίρεται και, όταν μου το λέει, ανοίγει η καρδιά του». Οπότε πρέπει να μάθω εγώ να το διαχειρίζομαι και να μην έχω την απαίτηση να αλλάξει ο κόσμος», ανέφερε ο ίδιος.

Έχετε πρωταγωνιστήσει σε πάρα πολλές σειρές. Το Καφέ της Χαράς είναι από τις αγαπημένες σας;

«Ναι, βέβαια είναι από τις αγαπημένες μου. Είναι πολλές, όπως είπατε και εσείς, και δεν μπορώ να ξεχωρίσω μία. Σίγουρα, όμως, το Καφέ Της Χαράς είναι αυτή που με έκανε πολύ γνωστό σε όλο τον κόσμο και μία από τις αγαπημένες μου, γιατί έχω και πολλές άλλες αγαπημένες».

Last modified on 08/01/2017

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr