Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Αγγελική Ηλιάδη: Mε τον Σάββα είμαστε οικογένεια αλλά δεν υπάρχει ενδεχόμενο επανασύνδεσης

Αγγελική Ηλιάδη: Mε τον Σάββα είμαστε οικογένεια αλλά δεν υπάρχει ενδεχόμενο επανασύνδεσης

Το πρωί της Πέμπτης η Αγγελική Ηλιάδη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο διάσημα της καραντίνας, αποκαλύπτοντας πώς πέρασε.

 

«Κατά τη διάρκεια της καραντίνας πήρα τουλάχιστον 6-7 κιλά, αλλά μετά τα έκοψα όλα και ξεκίνησα διατροφή και γυμναστική.

Το πρώτο πράγμα που έκανα μετά την καραντίνα ήταν να δω τους δικούς μου ανθρώπους και... να φτιάξω τα νύχια μου.

Ήταν πολύ ωραία που πέρασα την καραντίνα με τα παιδιά μου και με τον πρώην μου. Αν ήμουν μόνη μου θα ήταν πιο δύσκολο και ψυχολογικά και να διαχειριστώ την κατάσταση με τα παιδιά.

Ο Σάββας είχε έρθει με άδεια (από τη Σαουδική Αραβία), μετά προέκυψε η καραντίνα και μείναμε μαζί. Δεν έχει επιστρέψει ακόμη, τα πρωταθλήματα έχουν σταματήσει. Είναι διαφορετική η σχέση μου τώρα με τον Σάββα, από ό,τι ήταν όταν ήμασταν μαζί. Αγαπιόμαστε γιατί είμαστε και πάντα θα είμαστε οικογένεια. Είναι ο πατέρας του παιδιού μου και στηρίζουμε ο ένας τον άλλον. Δεν υπάρχει ενδεχόμενο επανασύνδεσης, έχουμε προχωρήσει στη ζωή μας και οι δύο».

Δείτε το βίντεο στο govastileto.gr

Last modified on 22/05/2020

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr