Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Η απόλυτη ελληνίδα Θεά με το όνομα Κατερίνα Στικούδη

Η απόλυτη ελληνίδα Θεά με το όνομα Κατερίνα Στικούδη

Σε μία διαφορετική φωτογράφιση και συνέντευξη πραγματοποίησε η Κατερίνα Στικούδη, που δεν πρέπει ειλικρινά να χάσει κανείς.Τα λόγια είναι περιττά... Δείτε παρακάτω την ανάρτηση από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

 

Τώρα στο @onemangr μια πολύ διαφορετική φωτογράφηση και μια συνέντευξη που πραγματικά αξίζει να διαβάσεις ... Ευχαριστώ πολύ την @drakos_engineering που στήριξε αυτή την ιδέα και φυσικά το @stigmabox !! ..................... @llocq ?❤️❤️ Η Drakos Engineering είναι μια πολύ γνωστή και καταξιωμένη, στον χώρο του Auto και Moto, εμπορική και τεχνική εταιρεία από το 1963.

Αντιπροσωπεύει μεγάλη γκάμα εταιρειών, επωνύμων ανταλλακτικών εξαιρετικής ποιότητας και τα τελευταία δύο χρόνια αποτελεί τον επίσημο διανομέα των κορυφαίων εταιρειών MX ένδυσης Troy Lee Designs , FXR Racing καθώς και των προϊόντων OGIO.

Επισκεφθείτε το νέο μας πολυτελές κατάστημα επί της οδού Καλλιρόης 47 και δείτε από κοντά τον πλήρη κατάλογο ρουχισμού και σακιδίων ή περιηγηθείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα https://moto.drakosengineering.com

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Sherco Hellas που μας παραχώρησε δυο νέα μηχανάκια SE-F 250 / 300 για τις ανάγκες της φωτογράφισης.

 

Last modified on 23/06/2020

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr