Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Britney Spears-Sam Asghari: Οι πρώτες βουτιές στην παραλία φορώντας μάσκες για τον κορωνοϊό

Britney Spears-Sam Asghari: Οι πρώτες βουτιές στην παραλία φορώντας μάσκες για τον κορωνοϊό

H Britney Spears και ο σύντροφός της, Sam Asghari, που μένουν μόνιμα στην Αμερική, είναι υποχρεωμένοι να συνεχίσουν να ακολουθούν τα μέτρα, καθώς τα πράγματα εκεί παραμένουν κρίσιμα.

 

Η τραγουδίστρια και ο αγαπημένος της, λοιπόν, εκμεταλλευόμενοι τον ελεύθερο χρόνο που έχουν προσπαθούν να να περάσουν τον χρόνο τους με πράγματα που τους ευχαριστούν.

Η Britney Spears και ο σύντροφός της, Sam Asghari, θέλησαν να κάνουν ένα μπάνιο στη θάλασσα, ωστόσο φρόντισαν να προστατευτούν ακόμα και σε μια άδεια παραλία. Φορώντας το μαγιό τους και έχοντας στο πρόσωπό τους μάσκες προστασίας από τον ιό, οι δυο τους απόλαυσαν τον ήλιο και τη θάλασσα, γεγονός που αποκάλυψε η διάσημη τραγουδίστρια στους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram. «All you need is love and the beach…» σχολίασε στη λεζάντα της ανάρτησής της...

Περισσότερα στο govastileto.gr

Last modified on 24/06/2020

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr