Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Μουσική:«Έριξαν» Λογαριασμό Instagram Πασίγνωστου DJ

Μουσική:«Έριξαν» Λογαριασμό Instagram Πασίγνωστου DJ

Ο παραγωγός της Siganos Music και πασίγνωστος DJ που μιξάρει για τουλάχιστον 80 ραδιόφωνα στα Fm και γυρίζει την Ελλάδα και το εξωτερικό με Guest εμφανίσεις, το πρωί της Δευτέρας έζησε μία απρόσμενη περιπέτεια.

 

Ο Giorgos Reisopoulos (Γιώργος Ρεϊσόπουλος) έχει επιλέξει να απασχολεί τα μέσα μόνο με τη δουλειά του και τις σημαντικές συνεργασίες που έχει καταγράψει στον χώρο της μουσικής.

Εργαλείο της δουλειάς του, όπως συμβαίνει με τους περισσότερους επαγγελματίες πλέον, είναι τα social media.

Πάντως ο δημοφιλής Έλληνας DJ είδε τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, ο οποίος μετρούσε χιλιάδες ακόλουθους, να εξαφανίζεται εν μία νυκτί χωρίς καμία εξήγηση.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Giorgos Reisopoulos είναι ιδιαίτερα ενεργός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έχει χιλιάδες followers στο Instagram.

Εύλογα, λοιπόν, οι «ακόλουθοι» αναμένουν με αγωνία να δουν τι συνέβη και περιμένουν να τον δουν να… επιστρέφει άμεσα με την ελπίδα ότι δε θα συμβεί ξανά το ίδιο.

Ο Giorgos Reisopoulos αυτό το διάστημα έχει ξεκινήσει το καλοκαιρινό του Dj Τour σε όλη την Ελλάδα αλλά συνεχίζει τις εμφανίσεις του και στην Αθήνα (Guess Music Club Marousi, Navy Style Porto Rafti).

Last modified on 03/07/2020

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr