Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Πέθανε η σύζυγος του Τζον Τραβόλτα

Πέθανε η σύζυγος του Τζον Τραβόλτα

Μεγάλη θλίψη για τον Χολιγουντιανό ηθοποιό, Τζον Τραβόλτα, καθώς η σύζυγός του, Κέλι Πρέστον, πέθανε στα 57 της χρόνια μετά από διετή μάχη με τον καρκίνο του στήθους.

 

«Το πρωί της 12ης Ιουλίου 2020, η Κέλι Πρέστον, αγαπημένη σύζυγος και μητέρα, πέθανε μετά από μια διετή μάχη με τον καρκίνο του μαστού» δήλωσε εκπρόσωπος της οικογένειας.

«Επιλέγοντας να κρατήσει τη μάχη της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, βρισκόταν υπό ιατρική περίθαλψη για αρκετό καιρό, υποστηριζόμενη από την οικογένεια και τους φίλους της» ανέφερε ο εκπρόσωπος της οικογένειας.

«Ήταν μια φωτεινή, όμορφη και στοργική ψυχή που νοιαζόταν βαθιά για τους άλλους και έφερε τη ζωή σε όλα όσα άγγιξε. Η οικογένειά της ζητά την κατανόησή σας για την ανάγκη τους για ιδιωτικότητα αυτή τη στιγμή».

Η Πρέστον είχε με τον Τζον Τραβόλτα 3 παιδιά: τον Τζετ, που πέθανε σε ηλικία 16 ετών τον Ιανουάριο του 2009, την 20χρονη Έλα και τον 9χρονο Μπέντζαμιν.

Πηγή:zougla.gr

Last modified on 13/07/2020

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr