Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Naya:  Μας συστήνει τη νέα της μεγάλη αγάπη που την κρατάει σε φόρμα (εικόνες)

Naya: Μας συστήνει τη νέα της μεγάλη αγάπη που την κρατάει σε φόρμα (εικόνες)

Ευχάριστα και αναζητώντας νέες δημιουργικές καταστάσεις, προσπαθεί να περνάει η Naya τη μετά κορωνοιού εποχή, που έχει πλήξει τον χώρο του πενταγράμμου, θέτοντας άπαντες σε αεργία. Η δημοφιλής ερμηνεύτρια,

που ανακάλυψε το ταλέντο της στη ζωγραφική την περίοδο της καραντίνας, πρόσφατα μυήθηκε και σε μία νέα μεγάλη αγάπη για εκείνη, την ιππασία. Η πρώτη της επαφή με τα πανέμορφα άλογα γνωστού ιππικού ομίλου, την συνεπήρε, ξεκινώντας χωρίς δεύτερη σκέψη εντατικά μαθήματα ιππασίας, που όπως την έχουν ακούσει να εξομολογείται, η εμπειρία με τα άλογα, την ηρεμεί, την χαλαρώνει, ενώ είναι και ένας ωραίος τρόπος εκγύμνασης.

Η Naya, μετά και την επιτυχία που έκανε το τελευταίο της τραγούδι με τίτλο «Σε ποιο κρεβάτι», που κυκλοφόρησε από τη Siganos Music, σε μουσική Χριστόδουλου Σιγανού, Γιάννη Ιερεμία και στίχους Χριστόδουλου Σιγανού και Βαλεντίνο, το οποίο ξεπέρασε το 1.000.000 προβολές στο Youtube, ετοιμάζεται να μπει εκ νέου στο στούντιο ηχογράφησης, όπου στο νέο της βιντεοκλίπ θα την απολαύσουμε να καλπάζει ως άλλη αμαζόνα με το άλογό της.

 

Last modified on 16/10/2020

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr

Media