Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Ψηφίστε Αθήνα! Διαγωνισμός για τον Καλύτερο Προορισμό της Ευρώπης για το 2017

Ψηφίστε Αθήνα! Διαγωνισμός για τον Καλύτερο Προορισμό της Ευρώπης για το 2017

Η Αθήνα είναι για ακόμη μία φορά υποψήφια ως ο καλύτερος ευρωπαϊκός προορισμός στον όγδοο διαγωνισμό «EUROPEAN BEST DESTINATIONS 2017» και βρίσκεται ανάμεσα σε 20 υποψήφιες συνολικά πόλεις.

Αναλυτικότερα, στην ίδια κούρσα για το διαγωνισμό που θα αναδείξει τον καλύτερο προορισμό της Ευρώπης είναι το Λονδίνο, το Παρίσι, η Ρώμη και η Μαδρίτη καθώς και αναπτυσσόμενοι προορισμοί, όπως το Μπονιφάτσιο στην Κορσική και το Γκντασκ στην Πολωνία.

Η ψηφοφορία τρέχει από τις 20 Ιανουαρίου έως και τις 10 Φεβρουαρίου και όπως αναφέρουν οι διοργανωτές, η πρώτη θέση σημαίνει θεαματική αύξηση της προβολής της νικήτριας πόλης, μέσω εξασφαλισμένης πρόσβασης σε μέσα ενημέρωσης από ολόκληρο τον κόσμο.

Αξίζει να αναφερθεί ότι το περασμένο έτος νικήτρια αναδείχθηκε η πόλη Ζαντάρ της Κροατίας, ενώ η Αθήνα, η οποία έθεσε για τρίτη φορά υποψηφιότητα, κατέλαβε τη δεύτερη θέση.

Ψηφίστε τώρα στο http://www.europeanbestdestinations.com/best-of-europe/european-best-destinations-2017/

Πηγή: Fortunegreece.com

Last modified on 02/02/2017

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr