Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Apifon: Διεκδικεί την ψήφο του κοινού για την ανάδειξή της σε Εθνικό Πρωταθλητή Ψηφοφορίας (National Public Champion)

Apifon: Διεκδικεί την ψήφο του κοινού για την ανάδειξή της σε Εθνικό Πρωταθλητή Ψηφοφορίας (National Public Champion)

H βορειοελλαδική εταιρεία ήδη αναδείχθηκε ως National Champion στην κατηγορία “Καινοτομία” στο πλαίσιο των European Business Awards.Την ψήφο του κοινού για την ανάδειξή της σε Εθνικό Πρωταθλητή Ψηφοφορίας (National Public Champion) διεκδικεί η εταιρεία υψηλής τεχνολογίας, Apifon,

στο πλαίσιο των European Business Awards (EBA).Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, η βορειοελλαδική εταιρεία ήδη πέρασε με επιτυχία στη δεύτερη φάση του διαγωνισμού, στον οποίο συμμετείχαν 33.000 επιχειρήσεις από 34 χώρες, και αναδείχθηκε ως National Champion στην κατηγορία “Καινοτομία”.  

Στο πλαίσιο της διεκδίκησης της ψήφου του κοινού, η Apifon παρουσιάζει τη μοναδική ιστορία της επιχειρηματικής της επιτυχίας, μέσω ενός βίντεο και καλεί το κοινό σε Ελλάδα και εξωτερικό να την αναδείξει ως πρωταθλητή Ελλάδας, δίνοντάς της την ψήφο του έως και την 1/3/2017, οπότε και κλείνει η ψηφοφορία. Ειδικότερα, στο link μπορεί κάποιος να παρακολουθήσει το βίντεο και στη συνέχεια να ψηφίσει υπέρ της Apifon.

Γιατί να ψηφίσω την Apifon

Η Apifon εξειδικεύεται στην παροχή Messaging Solutions (SMS, SMS Landing, Two Way SMS, Authentication, Chat App, Push Notifications, Text to Voice), Ε-mail Marketing,  καθώς και εξατομικευμένες λύσεις APIs (διασύνδεση εφαρμογών) που μπορούν να ενσωματωθούν εύκολα σε υπάρχοντα συστήματα όπως ERP, CRM, ιστοσελίδες και apps (εφαρμογές).
Τα τελευταία τρία χρόνια από μια μικρή startup μετεξελίχθηκε σε ηγέτη στον κλάδο της στην ελληνική αγορά, με το 40% του τζίρου της να προέρχεται από το εξωτερικό και συγκεκριμένα από Ισπανία, Ιταλία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Κύπρο κλπ.

Τους τελευταίους 18 μήνες η εταιρεία:

1.    Διπλασίασε τον κύκλο εργασιών της.
2.    Ανέπτυξε μια έξυπνη πλατφόρμα αποστολής μηνυμάτων που συνδυάζει πολλαπλά κανάλια επικοινωνίας πετυχαίνοντας βελτιστοποιημένες και στοχευμένες καμπάνιες.
3.    Συνεργάζεται με περισσότερες από 500 επιχειρήσεις-πελάτες σε όλον τον κόσμο
4.    Κέρδισε το «Βραβείο Στέλιος Χατζηιωάννου, Επιχειρηματικό Ξεκίνημα Χρονιάς 2016».

“Είμαστε περήφανοι για την εταιρεία μας, τις υπηρεσίες μας, αλλά κυρίως για το ανθρώπινο δυναμικό μας που σηκώνει μέχρι σήμερα το 'βάρος' της επιτυχίας της Apifon. Η ψήφος σας σημαίνει πολλά για μας”, υπογραμμίζει ο CEO της Apifon, Κωνταντίνος Στρουμπάκης.  

 

Last modified on 05/02/2017

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr