Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Πέτρος Ιακωβίδης: «Η Καινούργιου με ταλαιπωρεί λίγο. Μετά της λέω “κάτσε καλά” και στο τέλος τα βρίσκουμε»

Πέτρος Ιακωβίδης: «Η Καινούργιου με ταλαιπωρεί λίγο. Μετά της λέω “κάτσε καλά” και στο τέλος τα βρίσκουμε»

Η πρώτη μεγάλη συνεργασία του Πέτρου Ιακωβίδη ήταν σε ένα σχήμα στην Πύλη Αξιού με επικεφαλής την Πάολα, ενώ το χειμώνα του 2016 ηγήθηκε για πρώτη φορά σχήματος στο νυχτερινό κέντρο Room 63 στη συμπρωτεύουσα. «Ήταν η πρώτη φορά που είδα τον πατέρα μου

να με κοιτάζει από κάτω με υπερηφάνεια και να δακρύζει» λέει με συγκίνηση. Σιγά σιγά, το όνομά του ακούγεται έντονα και στην Αθήνα και ο Κώστας Μπερτάκης, ένας επιχειρηματίας με δυνατά αντανακλαστικά, του προτείνει να συμμετάσχει στο σχήμα όπου εμφανίζεται ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Ελένη Φουρέιρα. «Ήρθα στην Αθήνα το Μάιο του 2016. Για καλή μου τύχη, εκείνη την περίοδο ο Κωνσταντίνος Αργυρός ετοίμαζε τον καινούριο του δίσκο. Ήξερε πως έγραφα τραγούδια και μου ζήτησε να ακούσει κάποια. Του άρεσε πολύ το “Αθήνα – Θεσσαλονίκη” και χαίρομαι πολύ που το συμπεριέλαβε στο δίσκο του και έβαλα κι εγώ ένα λιθαράκι σε αυτή την επιτυχία» εξομολογείται ο Πέτρος.

«Η Κατερίνα Καινούργιου με ταλαιπωρεί»

Η κάθοδος στην Αθήνα, αλλά και το τραγούδι «Κοριτσάκι μου», που κυκλοφορεί τον Οκτώβριο, θα εκτοξεύσει τις μουσικές του μετοχές στα ύψη. Πλέον αριθμεί χιλιάδες ακόλουθους στο Instagram και φανατικό κοινό που τον αγαπά. Όλο αυτό, όπως μου εξηγεί, είναι κάτι που το έχτισε σιγά σιγά, οπότε η επιτυχία δεν ήταν ουρανοκατέβατη. «Είμαστε τραγουδιστές και τίποτα παραπάνω, ώστε να πάρουν τα μυαλά μας αέρα. Μεγαλύτερη αξία έχει ένας γιατρός, για παράδειγμα, που θα σώσει μια ζωή» εξηγεί. Αν και αρκετοί θα σκεφτούν πως το «Κοριτσάκι μου» γράφτηκε για έναν παράφορο έρωτα που έζησε, η αλήθεια είναι εντελώς διαφορετική. «Το έγραψα για την αδελφή μου, τη Μορφούλα, που είναι επίσης τραγουδίστρια και δύο χρόνια μικρότερή μου. Οφείλω πολλά σε εκείνη, καθώς μου έδωσε την έμπνευση να γράψω το συγκεκριμένο τραγούδι. Θεωρώ πως είναι μια εξαιρετική τραγουδίστρια και θα κάνουμε πράγματα μαζί». Σύντομα ο Πέτρος πρόκειται να κυκλοφορήσει το νέο του τραγούδι με τίτλο «Κάτσε καλά». Μάλιστα, πρωταγωνίστρια του βίντεο κλίπ θα είναι η Κατερίνα Καινούργιου. «Είναι πολύ γλυκό κορίτσι. Της το πρότεινα όταν είχα πάει καλεσμένος στην εκπομπή της» συμπληρώνει εκείνος. Πρόκειται για ένα χορευτικό τραγούδι, ενώ τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν σε ένα σπίτι που θυμίζει αμερικανικό loft. «Κάτι της έχω κάνει και η Κατερίνα Καινούργιου με ταλαιπωρεί λίγο. Μετά της λέω “κάτσε καλά” και στο τέλος τα βρίσκουμε» λέει γελώντας. Οι γυναίκες άραγε τον ταλαιπωρούν; «Είναι ωραίο να σε τυραννά μια γυναίκα. Η ζήλια είναι θεμιτή, σε φυσιολογικά πλαίσια» απαντά. Ο ίδιος δηλώνει υπέρ των μακροχρόνιων σχέσεων και, παρότι είναι μόλις 28 ετών, έχει κάνει μεγάλες σχέσεις. «Για να κάνω μια σχέση, πρέπει να αγαπάω πολύ μια γυναίκα. Αυτή την περίοδο είμαι μόνος. Εξάλλου δεν υπάρχει και χρόνος ώστε να ασχοληθώ όσο πρέπει. Και όταν είμαι σε μια σχέση, θέλω να δίνω το 100%».

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη στο People, που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή, μαζί με το Πρώτο Θέμα.

Last modified on 06/02/2017

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr