Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Του Αγίου  Βαλεντίνου μείνε μέσα στο σπίτι σου!

Του Αγίου Βαλεντίνου μείνε μέσα στο σπίτι σου!

Δεν έχει να κάνει με το αν είναι μόνη ή όχι. Το θέμα είναι όλη αυτή η κόκκινη βαβούρα αγάπης που θα υπάρξει εκεί έξω το μόνο που μπορεί να προκαλέσει είναι νεύρα!Την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου τίποτα δεν είναι ίδιο! Δεν μπορείς να πας για έναν καφέ γιατί σίγουρα στο

διπλανό τραπέζι θα υπάρχει ένα ζευγάρι από παιδιά λυκείου που θα ανταλλάζουν όρκους αγάπης και θα αλλάζουν το status τους στο facebook από «Single» σε «In a relationship». Όλα αυτό κάτω από ένα κόκκινο μπαλόνι καρδιά. Αν πας για φαγητό θα αναγκαστείς να σκουπιστείς με χαρτοπετσέτα σε σχήμα καρδιάς, να φας σουφλέ σοκολάτας σε σχήμα καρδιάς, ριζότο σε σχήμα καρδιάς, ενώ θα πέσεις και πάνω σε πρόταση γάμου!

Από την άλλη αν βγεις βόλτα θα σου πουλήσουν από μπαλόνια μέχρι μπρελόκ καρδιά, ενώ ζευγαράκια που δεν ανέχονται ελεύθερους ανθρώπους γύρω τους θα σε κοιτάνε με στραβό μάτι που είσαι μόνη. Τα γνωρίζεις όλα αυτά, αλλά ίσως την Τρίτη τα ξεχάσεις γιατί θα θελήσεις να πιεις ένα ποτέ μετά από την δουλειά! Μην το κάνεις!

Είναι απαγορευτική ημέρα για έξοδο γι’ αυτό το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι ή να κάτσεις με τον καλό σου μέσα και να το γιορτάσετε μαζί κι αν είσαι μόνη ίσως είναι ένα καλό απόγευμα για να ξεκουραστείς!

Το μόνο σίγουρα είναι πως δεν πρέπει να βγεις από το σπίτι σου!

Last modified on 13/02/2017

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr