Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Apple: Αλλάζει μέχρι και τα κουμπιά του iPhone

Apple: Αλλάζει μέχρι και τα κουμπιά του iPhone

Το επόμενο iPhone της Apple ίσως συνοδεύεται από μεγάλες αλλαγές που θα εξαλείψουν το κουμπί Home, σύμφωνα μ’ έναν αναλυτή.του Ντον Ράιζινγκερ.Σε ένα σημείωμά του προς τους επενδυτές την προηγούμενη εβδομάδα,

ο αναλυτής της KGI Securities Μινγκ-Τσι Κούο είπε ότι πιστεύει πως η επόμενη συσκευή της Apple – γνωστή ως iPhone 8 ή iPhone X – θα συνοδεύεται από μια επιφάνεια αφής 5,8 ιντσών.

Όμως, μόνο οι 5,2 ίντσες θα είναι επιφάνεια οθόνης. Ο υπόλοιπος χώρος, όπως είπε ο Κούο και δημοσιοποίησε η ιστοσελίδα Macrumors, θα είναι αφιερωμένος σ’ ένα πάνελ εικονικών κουμπιών που θα αντικαταστήσουν τον αισθητήρα του κουμπιού Home του iPhone.

Διάφορες πρόσφατες αναφορές έχουν επισημάνει ότι η Apple σχεδιάζει να εξαλείψει το κουμπί Home στην επόμενη συσκευή, το λανσάρισμα της οποίας θα συμπέσει με τη 10ηεπέτειο από την κυκλοφορία του πρώτου iPhone το 2007.

Μέχρι τώρα, η εταιρεία πάντα τοποθετούσε ένα Home Button κάτω από την οθόνη του iPhone που επέτρεπε στον χρήστη να πλοηγηθεί στο λειτουργικό σύστημα iOS. Τα τελευταία χρόνια, το κουμπί Home λειτουργεί και ως αισθητήρας δακτυλικού αποτυπώματος που ξεκλειδώνει το λογισμικό του iPhone ενώ πολύ πρόσφατα προστέθηκε σ’ αυτό και η λειτουργία έγκρισης κινητών πληρωμών μέσω του Apple Pay.

Διαβάστε την συνέχεια στο fortunegreece.com

Last modified on 26/02/2017

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr