Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Έγινε η κηδεία του George Michael: Κάτω από σφιχτό κλοιό ασφαλείας το τελευταίο αντίο

Έγινε η κηδεία του George Michael: Κάτω από σφιχτό κλοιό ασφαλείας το τελευταίο αντίο

Τρεις μήνες και 4 μέρες μετά τον πρόωρο χαμό του στα 53 του χρόνια, ο George Michael αναπαύεται επιτέλους δίπλα στην πολυαγαπημένη του μητέρα Lesley στο βικτοριανό νεκροταφείο Highgate του Β. Λονδίνου.Με μία λιτή ανακοίνωση ενημέρωσε ο εκπρόσωπος του τραγουδιστή

εκ μέρους της οικογένειας για την τελετή ταφής του George Michael, που έγινε στις 2.30 το μεσημέρι της Τετάρτης.

«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε πως η κηδεία του τραγουδιστή George Michael έγινε σήμερα. Οικογένεια και στενοί φίλοι συγκεντρώθηκαν για την μικρή ιδιωτική τελετή, για να πουν αντίο στον αγαπημένο γιο, αδερφό και φίλο. Η οικογένεια του George Michael επιθυμεί να ευχαριστήσει τους θαυμαστές του σε όλο τον κόσμο για τα πολλά μηνύματα αγάπης και συμπαράστασης. Ζητούμε να γίνει σεβαστή η επιθυμία της οικογένειας για ιδιωτικότητα, ούτως ώστε να μπορούν να συνεχίσουν να ζουν τις ζωές τους μακριά από από την αδιακρισία των μέσων. Δεν θα δημοσιευθούν περισσότερες λεπτομέρειες».

Η φημολογία πως η κηδεία θα τελεστεί κάποια στιγμή μέσα στην ημέρα, είχε αρχίσει από νωρίς το πρωί, όταν οι είσοδοι του Highgate κλείστηκαν με μεταλλικά κιγκλιδώματα.

Ο φράχτης, η κεντρική πύλη του κοιμητηρίου και το παρεκκλήσι της Αναπαύσεως, που θα γινόταν η τελετή, είχαν καλυφθεί από αδιάβροχο μαύρο ύφασμα που έκρυβε την θέα προς το εσωτερικό.

Λίγο μετά τη μία άρχισαν να καταφθάνουν μαύρες λιμουζίνες και τα ιδιωτικά αυτοκίνητα των καλεσμένων. Στο παρμπρίζ των συνολικά 16 οχημάτων που πέρασαν την πύλη, υπήρχε κολλημένος ένας αριθμός που ενημέρωνε τους άνδρες ασφαλείας για την άδεια εισόδου στον χώρο.

Μετά την είσοδο κάθε αυτοκινήτου, η ασφάλεια ξανατραβούσε το ύφασμα για να μην υπάρξουν εικόνες από το χώρο. Η σορός του τραγουδιστή έφτασε στο παρεκκλήσι κατά πάσα πιθανότητα με ιδιωτικό ασθενοφόρο, καθώς δεν εντοπίστηκε από το πρωί καμία νεκροφόρα στο σημείο.

Πριν λίγο καιρό είχε ανακοινωθεί πως στην τελετή θα παρευρεθούν μόνο 30 άτομα. Εκτός από τις αδερφές, τον πατέρα και τα ξαδέρφια του George Michael, παρόντες ήταν και ελάχιστοι φίλοι.

Εντύπωση έκανε ο ερχομός του Fadi Fawaz, του τελευταίου συντρόφου του τραγουδιστή που ανακάλυψε το άψυχο σώμα του τα Χριστούγεννα. Ο Fawaz είχε κηρυχθεί ανεπιθύμητος από του συγγενείς και θεωρείται πιθανό πως δεν είχε λάβει πρόσκληση.

Μετά την ανακοίνωση του ιατροδικαστή για τα αίτια θανάτου, η αδερφή του George Michael είχε πει πως του φέρθηκαν σκληρά, ωστόσο ο 43χρονος δήλωνε πως δεν γνώριζε πότε είναι η κηδεία.

Ο Fawaz είχε φωτογραφηθεί νωρίς το μεσημέρι της Τετάρτης να περπατάει στο Camden, όταν ένας δημοσιογράφος τον ενημέρωσε για την κηδεία. Ο Fawaz πρόλαβε μετά βίας να γυρίσει στο σπίτι του και να αλλάξει. Ήταν ο τελευταίος που έφτασε λίγο μετά τις 2 και ο μόνος που πήγε με ταξί.

Στην κηδεία παραβρέθηκαν τα πρώην μέλη των Wham!, Andrew Ridgeley, Helen ‘Pepsi’ DeMacque-Crockett και Shirlie Kemp, με τον σύζυγο της Martin Kemp των Spandau Ballet και τον γιο τους Roman Kemp, του οποίου ήταν νονός ο George Michael. Τον επικήδειο εκφώνησε, σύμφωνα με πληροφορίες, η Geri Halliwell των Spice Girls.

Παρών ήταν και ο επί 15 χρόνια σύντροφός του Michael, Kenny Goss, με τον οποίον χώρισαν το 2009 και η στενή του φίλη Kate Moss. Μετά την τελετή οι περισσότεροι καλεσμένοι συγκεντρώθηκαν στο σπίτι του τραγουδιστή μόλις 1 χιλιόμετρο μακριά από το νεκροταφείο, ενώ ο Fawaz αποχώρησε για το σπίτι του.

Και σε αυτή τη στιγμή δυστυχώς δεν έλειψαν οι αντιδράσεις από προσωπικούς φίλους του τραγουδιστή για την καθυστέρηση εκ μέρους της οικογένειας να κάνει την κηδεία επί 3 ολόκληρες εβδομάδες, αλλά και τον αποκλεισμό τους από την ιδιωτική τελετή.

Προς το παρόν, δεν έχει ανακοινωθεί αν θα γίνει και δεύτερη τελετή, στην οποία θα μπορέσουν να αποχαιρετίσουν τον George Michael οι υπόλοιποι φίλοι του και οι χιλιάδες θαυμαστές του.

Διαβάστε επίσης στο mediafree.gr:

Η ζωή και το έργο του σπουδαίου George Michael: 35 χρόνια δημιουργίας, η κατάθλιψη, οι συλλήψεις – videos

Διαβάστε επίσης στο mediafree.gr:

Η στιγμή που ο George Michael σηκώνει την Ελληνική σημαία και αποθεώνεται ως Γιώργος – video

Διαβάστε επίσης στο mediafree.gr:

Υπάρχει υλικό για τουλάχιστον τρεις δίσκους με τραγούδια του George Michael! Ακούστε το τραγούδι που δεν κυκλοφόρησε ποτέ – video

Last modified on 30/03/2017

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr