Print this page
Bob Dylan: Θα παραλάβει τελικά το Νόμπελ μετά το τελεσίγραφο ότι… θα χάσει τα λεφτά

Bob Dylan: Θα παραλάβει τελικά το Νόμπελ μετά το τελεσίγραφο ότι… θα χάσει τα λεφτά

Πολύ μελάνι είχε χυθεί όταν ανακοινώθηκε πως ο Bob Dylan είναι ο νικητής του φετινού Νόμπελ Λογοτεχνίας, ενώ η στάση του γνωστού καλλιτέχνη, που έφτασε ακόμα και στην απαξίωση του βραβείου, προκάλεσε πληθώρα

ερωτημάτων.Μετά από σιωπή αρκετών εβδομάδων, ο Dylan απέστειλε επιστολή στην Σουηδική Ακαδημία με την οποία γνωστοποίησε πως δεν θα παραβρεθεί στην τελετή απονομής, τον Δεκέμβριο, στην Στοκχόλμη, «λόγω δεσμεύσεων που προϋπάρχουν».

Σύμφωνα με όσα έκανε γνωστά η Ακαδημία, η βράβευση του 75χρονου καλλιτέχνη θα γίνει τελικά το Σαββατοκύριακο που μας έρχεται, στη σουηδική πρωτεύουσα, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ ο ίδιος δεν θα εκφωνήσει την καθιερωμένη ευχαριστήρια ομιλία, αλλά θα δώσει μία μαγνητοφωνημένη.

Τυχαίο ή όχι, μόλις χθες, οι διοργανωτές των Νόμπελ είχαν ενημερώσει τον Dylan πως, αν δεν αποδεχθεί το βραβείο μέχρι τις 10 Ιουνίου, θα χάσει το ποσό των 840.000 ευρώ που το συνοδεύει…

Last modified on 30/03/2017

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr